Relații sexuale între o asistentă maternală din Timiş și un copil de 13 ani

baiat abuzat

Un minor în vârstă de 13 ani din județul Timiș a fost obligat să întrețină relații sexuale cu cea care îi era asistentă maternală, care teoretic, îi ținea loc de mamă.

Femeia din Ghilad, în vârstă de 49 de ani, îl luase pe băiat în plasament și de câteva luni în casa acesteia se petreceau lucruri cutremurătoare.

Cea care trebuia să-i fie ca o mamă copilulului, să-l crească și să-l îndrume, făcea amor cu minorul, totul sfârșindu-se în momentul în care soțul acesteia s-a întors acasă de la muncă și a descoperit grozăvia.

Supărat, bărbatul a luat-o la bătaie pe femeie, iar nevasta speriată a sunat la 112 să le spună polițiștilor că soțul o agresează.

Ajunși la adresă, polițiștii au aflat ce s-a întâmplat și care a fost motivul comportamentului soțului și imediat au reținut-o pe femeie. Copilul a fost încredințat rapid reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului Timiș, unde i se va acorda consiliere psihologică. Băiatul are o poveste tristă.

Până nu de mult a trăit în orfelinate, apoi a fost preluat de o familie maternală, unde s-a simțit bine, însă femeia care l-a crescut a ieșit la pensie. Nu de mult a ajuns la Ghilad, într-o nouă familie, unde s-au întâmplat cele de mai sus.

Cazul a fost preluat de procurori, iar asistenta maternală va fi cercetată pentru relații sexuale cu un minor. Ea a fost dusă în arestul IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns