Regina Elisabeta a II-a a apărut pentru prima oară cu mască în public

regina 2

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a apărut pentru prima oară cu mască în public. Suverana de 94 de ani a depus o coroană de flori la mormântul Eroului Necunoscut din Westminster Abbey.

Până acum, regina Elisabeta a II-a a stat în izolare la Castelul Windsor, pentru a fi protejată de o eventuală infectare cu noul coronavirus, fiindcă, din cauza vârstei, atât ea cât și prințul Philip sunt în categorie de risc.

Pe de altă parte, familia regală nu a fost ferită de epidemie. Moștenitorul tronului, prințul Charles, și soția sa Camilla, au contractat virusul și s-au vindecat, la fel ca nepotul reginei, prințul William, al doilea în succesiunea la tron.

Pe 15 octombrie, regina Elisabeta a II-a a avut prima sa activitate publică în afara reşedinţei sale oficiale de când a început pandemia COVID-19.

Însoțită de nepotul ei, prinţul William, suverna a vizitat Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down, în apropiere de localitatea Salisbury, unde a discutat cu cercetători care se ocupă, printre altele, şi de combaterea pandemiei în Marea Britanie.

Regina nu a purtat mască, cu această ocazie, însă au fost luate măsuri excepţionale pentru a o proteja de COVID-19, toate persoanele care au intrat în contact cu ea fiind anterior testate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *