Refugii RATT fără bănci de ani de zile

După cum ne-a relatat o doamnă care locuiește chiar pe strada 1 Decembrie din Timișoara, de mai mulți ani, din stațiile de tramvai din Piața Crucii au dispărut băncile. Nu de azi, de ieri, ci de mai mulți ani.

„Stațiile de tramvai din Piața Crucii, pe ambele sensuri, nu mai au bănci de vreo patru ani. Pentru noi, care suntem mai în vârstă, este foarte neplăcut când așteptăm. Am făcut sesizare la primărie acum un an, am primit și răspuns că situația se va remedia, dar nu s-a rezolvat nimic”, ne-a povestit doamna.

Solicitarea de montare a unor bănci în refugiile pentru călători din stațiile de tramvai din Piața Crucii a fost înregistrată la Primăria Timișoara în 5 iunie 2014, iar răspunsul a fost prompt și în termen legal.

„Solicitarea dumneavoastră a fost transmisă Regiei Autonome de Transport Timișoara, care este administratorul acestei stații și, în limita disponibilităților financiare, vor lua măsuri de remediere a situației. Veți fi informată de către RATT cu privire la măsurile adoptate”, răspunde municipalitatea în 20 iunie 2014, sub semnătura directorului Direcției tehnice, Culiță Chiș.

O lună mai târziu, în 22 iulie 2014, RATT îi trimitea o nouă epistolă timișorencei, semnată de directorul regiei, Ioan Goia: „Amplasarea băncilor în stațiile de tramvai din Piața Crucii se va face de către RATT în perioada următoare. Solicitarea dumneavoastră a fost transmisă Atelierului infrastructură pentru a fi inclusă în programul de reparații”.

statie tramvai

De atunci a trecut peste un an, dar refugiile tot fără băncuțe au rămas, probabil solicitarea nu a ajuns încă la atelier. Mai mult, situația este similară și în alte părți ale orașului, băncile dispărând și din stația de la Parcul Doina, precum și din cea din Piața 700.

Poate găsește RATT „disponibilități financiare” și pentru aceste obiective, după ce achită nota de plată pentru Fordurile din curtea primăriei…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Refugii RATT fără bănci de ani de zile

  1. Dl director Goia este preocupat sa-si termine parohia din curtea fostului depou de pe Take Ionescu. Pe de alta parte aceste copertine sunt o parodie, sunt foarte inguste iar atunci cand ploua pantalonii iti sunt spalati pe gratis si cu inca o banca nu mai ramane spatiu nici pentru 3-4 oameni care astepata tramvaiul. In statiile cu volum mare de trafic ar fi normal sa existe copertine pe lungimea intregului vagon de tramvai sub care pot fi protejate minim 20-30 persoane. Dar Culita Chis mare director tehnic nu cunoaste aceste amanunte astfel incat in tot orasul sunt copertine fara nici o utilitate pentru cei care platesc serviciul de transport!

  2. Bataia de joc la adresa timisorenilor. Directorul Goia trebuie sa includa in programul de reparatii un amarat de blat de lemn pentru o structura de banca existenta! Pe de alta parte directorul Directiei tehnice din primarie Culita Chis ne abureste ”…in limita disponibilitatilor financiare, vor lua masuri de remediere a situatiei”!!
    In schimb nu au fost probleme de disponibilitati financiare pentru achizitionarea unor masini de serviciu scumpe, 4×4, ca (poate) Timisoara are relief de munte, pentru ca onor directorul Culita tusea daca circula cu un Logan. A nu se uita de banii cheltuiti pe vagonul bar, pe vagonul turistic si in viitorul apropiat pe vagonul restaurant cu WC inclus!!

Lasă un răspuns