Record de viteză pe „drumul morții” din Banat! Aproape că a dat peste cap radarul Poliției

Record de viteză pe "drumul morții" din Banat! Aproape că a dat peste cap radarul Poliției

Record de viteză pe „drumul morții” din Banat! Aproape că a dat peste cap radarul Poliției

Sindicatul Europol și-a exprimat îngrijorarea, într-o postare pe grupul de Facebook cu același nume, după ce, pe Drumul Național 6, un autovehicul a fost înregistrat de aparatul radar, duminică, 23 aprilie, în timp ce circula cu viteza de 184 de km/h, între Caransebeș şi Herculane!

Și nu e doar atât… Redăm integral mesajul Sindicatului Europol:

„Record de viteză pe drumul morții din Banat, Drumul Național 6 (Europeanul 70).

Un vehicul a fost înregistrat de polițiștii rutieri, cu aparatul radar, în timp ce circula cu viteza de aproape 200 de km/h între Caransebeș şi Herculane.

Protagoniștii principali sunt colegii noștri, Marius și Nicușor care au reușit să scoată din trafic pentru perioade cuprinse între 90 și 150 de zile, nu mai puțin de nouă șoferi inconștienți și teribiliști, înregistrați de aparatura radar cu viteze mult peste limita legală admisă.

Suntem curioși sub ce formă va aprecia conducerea IPJ Caraș-Severin dedicarea și profesionalismul colegilor noștri, care contribuie zilnic pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră și modul în care consideră că ar trebui recompensați pentru modul exemplar în care își desfășoară activitatea.

Nu putem decât să îi felicităm pe cei 2 polițiști pentru profesionalismul de care dau dovadă în permanență.

P.S. În cursul anului 2022, în ciuda rezultatelor profesionale foarte bune pe care le-a obținut unul dintre cei 2 colegi, adjunctul IPJ Caraș-Severin a binevoit să-l recompenseze, în stilul caracteristic, modificându-i în mod abuziv calificativul de ,,Foarte Bine” în ,,Satisfăcător” și a fost trimis la evaluarea psihologică.

Desigur, aceasta este maniera în care anumiți șefi din IPJ Caraș-Severin recunosc profesionalismul colegilor noștri, pe principiul ,,nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită””.

CITEȘTE ȘI: Val de aer polar, ploi în vestul țării! Când se strică vremea?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *