Recompensă de 200 lei oferită de o primărie din Timiș celor care trimit fotografii cu persoane care aruncă ilegal gunoaie

gunoaie 5

O primărie din județul Timiș este dispusă să ofere o recompensă de 200 de lei celor care trimit fotografii în care sunt surprinse persoane care aruncă gunoaie pe domeniul public.

Este vorba de Primăria comunei Darova, din județul Timiș, care anunță că cei care sunt prinși că aruncă deșeuri pe unde apucă riscă amenzi de până la 5.000 de lei.

Primăria Comunei Darova oferă 200 de lei recompensă persoanelor care ne trimit fotografii în care sunt surprinse persoanele care aruncă hârtii sau gunoi pe domeniul public. Amenzile pentru cei care vor fi prinși aruncând gunoi sunt cuprinse între 1000 – 5000 lei. Fotografiile pot fi trimise atât în mesaj primat acestei pagini, cât și pe adresa de e-mail a instituției: [email protected]”, a informat Primăria Darova, pe Facebook.

Sorin Tilihoi, primarul comunei Darova, este cel care a venit cu această propunere, sătul să tot vadă gunoaie aruncate ilegal. De altfel, săptămâna trecută, primăria a fost nevoită să intervină pentru a curăța un loc din satul Sacoșu Mare transformat într-o groapă de gunoi ilegală. De asemenea, a fost realizat și un șanț de protecție pentru ca localnicii să nu mai aibă cum să ajungă cu mașinile pentru a debarasa deșeurile.

Totul ține de educație, respect față de semeni și natură, respect față de locul unde trăiești. Azi e vorba de Sacoșu Mare, Grindu Petri. Am debarasat totul, igienizat locul și făcut un șanț de protecție. Primăria oferă 200 lei pentru orice fotografie făcută cuiva care aruncă gunoaie la întâmplare. Dacă îl voi prinde personal, va fi amendat și confiscat mijlocul de transport. Îmi pare rău, dar nesimțirea trebuie stârpită și penalizată”, a scris Sorin Tilihoi, pe Facebook.

 

 

expressdebanat


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *