Reclama fără autorizație costă scump

reclama 1 1

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au descoperit și în această lună mai multe cazuri de nerespectare a prevederilor Legii 185/2013 și HCL 371/2007 privind amplasarea mijloacelor de publicitate pe domeniul public al municipiului Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Firmele din Regiunea Vest care pot solicita bani nerambursabili şi activităţile pentru care se oferă finanţare

Cele mai multe situații de acest gen au fost identificate în cazul unor persoane fizice și societăți de pe Calea Buziașului, strada Behelei, Strada Bucovinei, Bulevardul 16 Decembrie 1989, strada Lalelelor,strada Constantin Prezan și în Piața Traian.

Au fost date  de 87 de sancțiuni contravenționale,  în valoare de 26.000 de lei, atât pentru lipirea de afișe și postere publicitare în locuri în care acest lucru nu este permis, cât și pentru amplasarea de bannere sau alte mijloace de promovare fără achitarea taxelor, fără aviz sau în locuri neautoizate. Acțiunile pe această linie continuă și în perioada următoare.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția atât persoanelor fizice cât și celor juridice să respecte legislația din domeniu pentru a evita aplicarea de sancțiuni pentru astfel de fapte


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *