Reamenajarea centrului civic din Sânmihaiu Român

Administrația locală din comuna Sânmihaiu Român are în desfășurare un proiect mai amplu de reamenajare a centrului civic, o zonă care cuprinde parcul instituțiilor publice (primărie, cămin cultural și grădiniță) și strada principală, până la școală.

Lucrările finanțate din bugetul local au fost începute prin reamenajarea parțială și împrejmuirea parcului din curtea primăriei. Ele vor continua prin realizarea unei parcări și a unui loc de joacă pentru copiii localnicilor lângă căminul cultural și a unui trotuar pe o lungime de 250 de metri la drumul județean, precum și dotarea platoului betonat cu o scenă în aer liber pentru organizarea de evenimente. De menționat că perimetrul public din jurul celor trei instituții amintite va fi împrejmuit, accesul fiind accesibil doar pietonal, cu bicicletele, cu rolele sau cu trotinetele electrice. Tot în cadrul acestei reamenajări a centrului civic intră și amenajarea unor locuri de parcare la școală, dar și alte lucrări de echipare ori de înfrumusețare a porțiunii din stradă principală vizată de proiect.


Contactează autorul la: [email protected]

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns