Reacția Ministerului de Interne la poza virală cu sexy polițista: „Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult”

După ce, zilele trecute, o imagine cu o polițisită cu un corp de invidiat a devenit virală, Ministerul de Interne vine cu o reacție: „Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu polițista surprinsă în trafic, lângă mașina de serviciu!”.

CITEȘTE ȘI:Autorităţile iau în calcul relaxarea carantinei de noapte

Asta după ce fotografia unei polițiste  surprinsă pe o stradă din București, în timpul misiunii, stârnește valuri de comentarii pe pagină de Facebook a Sindicatului Europol. “Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!”, este întrebarea retorică la care, la scurt timp de la momentul postării, au încercat să răspundă sute de admiratori și critici ai tinerei apărătoare a liniștii și ordinii publice.

O altă polițistă,  Iulia, a reușit să salveze viața unei fetițe de 3 ani. Tatăl fetiței, cunoscut cu anumite afecțiuni și sub influența băuturilor alcoolice, le-a scos cu violență din casă pe mama și bunica acesteia, apoi a amenințat că va ucide fata cu o macetă. Iulia a reușit să negocieze cu bărbatul. După o discuție de aproximativ 20 de minute, l-a convins să îi ofere fetița în siguranță!
„-Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu!
În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima!”
După această scenă, bărbatul s-a predat polițiștilor aflați la fața locului și s-a întocmit un dosar penal pe numele său.
Iulia este polițistă de 3 ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al Municipiului Botoșani.f

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns