Răzvan Ion Stana, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Timișoara: A dus petiții în Parlament pentru apărarea copiilor noștri și a crezut mereu că apărând drepturile cetățenești vom conta

Stana Răzvan Ion, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Timișoara, are 48 de ani, și este de profesie medic veterinar.

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară în 1997 cu rezultate foarte bune și a fost preparator universitar până în anul 2001. Dragostea pentru educație i-a fost insuflată de părinții săi, ambii profesori. A publicat câteva lucrări de specialitate ca și coautor și a condus echipe de studenți în activitatea didactică și practică. Catedra a rămas mereu în sufletul său, iar preocupările sale actuale, inclusive cele pentru care candidează la Consiliul Local, o confirmă.

Răzvan a hotărât să facă pasul spre sectorul privat, lucrând până în 2005 ca și șef de stație pentru una din benzinăriile unui concern.

Începând cu anul 2006 e director de vânzări zonal pentru una dintre cele mai mari companii farmaceutice multinaționale veterinare.  Astfel, zilnic face planuri, conduce proiecte, prospecții de piață, se ocupă de clienți, dar mai ales stabilește relații cu oamenii, lucrează alături de ei.

Construiește echipe și performanță alături de colegi și astfel împreună sunt lideri în munca lor.

Iubește Timișoara și rădăcinile sale de aici. Aici își crește copilul și dorește să să-l vadă împlinit. Este voluntar in numeroase proiecte sociale.

A participat la proteste în apărarea justiției sau a drepturilor profesorilor. A dus petiții în Parlament pentru apărarea copiilor noștri și a crezut mereu că apărând drepturile cetățenești vom conta.

Dorește să facă același lucru în Consiliul Local al Timișoarei – să devină un partener real și un sprijin în slujba cetățeanului, alături de colegii săi în echipa lui Dominic Fritz:

– educație cu șanse egale tuturor copiilor Timișoarei.

– servicii medicale de calitate și mai ales siguranță.

– reformarea serviciilor sociale pe o bază modernă.

– școli curate, cu baze material didactice moderne și sprijinirea acestora de către administrația locală.

– implicarea în crearea echipelor de lucru școală-familie-administrație, pentru o educație modernă, flexibilă.

– Implicarea comunităților de cartier în viața orașului.

– un oraș curat, sigur, cu o administrație modernă dedicată cetățenilor săi.

Astfel alături de echipa de echipa lui  Dominic Fritz pentru primărie lucrurile se vor schimba în bine pentru o Timișoara a unui Nou Început!

 

Acest material a fost comandat de Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de operatorul economic TIMPRESS SA. Cod unic de identificare: 21200391.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Răzvan Ion Stana, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Timișoara: A dus petiții în Parlament pentru apărarea copiilor noștri și a crezut mereu că apărând drepturile cetățenești vom conta

  1. Medicul veterinar a dat cea mai mica nota Directorului Filarmonice Timisoara, profesionist!   Asa ca medicul veterinar USRist sa vada de oi, gaini, rate si sa lase oamenii de Cultura sa se ocupe de Cultura!…la fel si in cazul medicului veterinar Cseke ajuns Ministru la Dezvoltare in Guvernul IohanNix  

Lasă un răspuns