Razie în Timişoara. FOTO

Poliţiştii timişeni, însoţiţi de… câini, au organizat, sâmbătă, o razie în Timişoara, urmărind combaterea furturilor, a comerţului stradal ilegal, dar şi din dorinţa de a fluidiza traficul în zonă.

Locuitorii din Dâmboviţa se trezesc, de două zile încoace, cu alarma poliţiei de la Secţia 3 în cartier.

Asta pentru că se desfăşoară acţiuni pe aceste linii, în speranţa că „obiceiurile” din zonă vor dispărea prin sancţiuni şi controale. De altfel, aceste razii vin şi ca urmare a solicitării reprezentanţilor Consiliului consultativ de cartier Dâmboviţa care vor să transforme zona într-una sigură şi cât mai adaptată vremurilor în care trăim.

Se ştie că, în mod special în weekend, în piaţa Flavia este foarte mare agitaţie. Tot în aceste zile traficul este îngreunat, şoferii parchează pe unde apucă, iar nu puţini sunt clienţii pieţei care rămân fără bani prin buzunare, pentru că persoane cu mare dexteritate reuşesc să le golească portofelele.

Nici cerşetorii nu stau departe de aglomeraţie, considerând că zona este, în weekend, una bună de strâns ceva mai mulţi mărunţi.

„Acţiunile vor continua săptămânal. Voi face solicitare scrisă, luni, viceprimarului Dan Diaconu care ne sprijină cu drag. Solicităm permanentizarea echipajelor de poliţie”, spune Aurora Pricop, vicepreşedinte al Consiliului consultativ de cartier Dâmboviţa.

2 Comments
cristi 27/02/2017
Este bine venita actiunea politistilor in zona pietelor Aurora si Flavia. Asteptam de mult timp aceste actiuni si speram sa continue pana se va ajunge la un comert civilizat in aceste piete. In fiecare weekend in zona este o mizerie de nedescris, rampe de gunoi, galagie, trafic sufocant, autoturisme parcate in locuri nepermise care ingreuneaza traficul. De altfel, nici proprietarii pietelor nu fac curatenie dupa ce se termina tot balciul. Sa speram ca vom scapa de situatia asta cu ajutorul autoritatilor.
daniel 26/02/2017
Felicitari politistilor din cadrul Sectiei 3 Politie Timisoara si tuturor celor implicati in aceasta actiune. Sper din tot sufletul ca aceasta actiune nu a fost doar o floare de primavara. Asteptam tot buchetul de actiuni.