Razie de proporții în Timiș! Ce au căutat polițiștii?

Razie de proporții în Timiș! Ce au căutat polițiștii?

Razie de proporții în Timiș! Ce au căutat polițiștii?

Joi, 11.05.2023, în intervalul orar 09:00-11:00 , sub coordonarea Serviciului Rutier Timiș s-a desfășurat o acțiune în sistem integrat,în cooperare cu I.T.P.F. Timisoara și Serviciul de Imigrări Timiș, pe principalele artere ce fac legătura cu Autostrada A1 (Seceani, Giarmata, Remetea,Topolovățu Mare) și a vizat combaterea fenomenului migrației ilegale.

La activități a participat și Serviciul Criminalistic și Grupa Canină din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță Publică Timiș.

Polițiștii au controlat 175 de autovehicule și au legitimat 190 de persoane,fiind efectuate 45 de testări cu aparatul etilotest.

„În urma controalelor efectuate au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.410 lei.

Dintre acestea 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002( respectiv 26 au fost aplicate transportatorilor de marfă și 4 transportatorilor de persoane) și 2 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

A fost constată o infracțiune de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat( autovehicul de transport marfă).

În urma neregulilor constatate, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare( lipsă ITP) și a fost reținută o copie conformă pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003.

Activitățile de acest gen vor continua” a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *