Răzbunare în stil mafiot în Timișoara: adolescenți, sechestrați în subsolul unui club

politie terase

Răfuială în stil mafiot și adolescenți ținuți sechestrați la Timișoara. Un tânăr de 17 ani și prietena sa au stat captivi o noapte întreagă subsolul unui club din oraș. Patronul localului i-a promis unui interlop că îl va reține pe băiatul cu care avea un conflict mai vechi. Atât victima cât și familia acestuia au încercat să ia legătura cu autoritățile, însă polițiștii au luat în seamă apelurile abia spre dimineață.

CITEȘTE ȘI: Petreceri private în plină epidemie de coronavirus, oprite de polițiștii din Timiș

Totul s-a întâmplat din cauză că băiatul sechestrat l-ar fi vorbit de rău pe un interlop din oraș. Acesta l-a amenințat că ori îl bate, ori va trebui să plătească o taxă de protecție ca să îl lase în pace. În timp ce era sechestrat, băiatul a reușit să-și contacteze familia. În mesajele trimise de minor se poate vedea că era speriat de ce i se întâmplă

Înspre dimineață, părinții au reușit să ia legătura cu autoritățile și au descins la fața locului. Toți cei implicați în sechestrarea băiatului au fost duși la secție. În total, 12 persoane au fost ridicate de la club, printre care și 3 fete. Pe lângă acuzația de sechestrare de persoane, făptașii ar putea fi sancționați și pentru nerespectarea măsurilor anti-covid și a condițiilor de circulație pe timp de noapte.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Răzbunare în stil mafiot în Timișoara: adolescenți, sechestrați în subsolul unui club

  1. baiatu este un drogat fuge mereu de acasa,(are foarte mare teama de tatal sau si probabil de asta a procedat asa) avea 2 zile de cand a fugit de acasa si in seara aia a venit la acest party unde a fost invitata doar amica lui si a venit si el cu ia). umbla prin tot felul de locuri . si asa procedeaza dupa ce ia probabil prosti isi ia filme a mai procedat in vara la fel la dinias .. la un after party in camping a sunat la 112 ca este sechestrat in padure.. stiu din informatie sigura ca, la acest party au fost 10 persoane 2 fete si restul baieti printre care si amica acestuia care si ia a precizat in declaratie ca nu este adevarat si toti oameni care se aflau in interior. aberati in rest..

  2. baiatu este un drogat fuge mereu de acasa,(are foarte mare teama de tatal sau si probabil de asta a procedat asa) avea 2 zile de cand a fugit de acasa si in seara aia a venit la acest party unde a fost invitata doar amica lui si a venit si el cu ia). umbla prin tot felul de locuri . si asa procedeaza dupa ce ia probabil prosti isi ia filme a mai procedat in vara la fel la dinias .. la un after party in camping a sunat la 112 ca este sechestrat in padure.. stiu din informatie sigura ca, la acest party au fost 10 persoane 2 fete si restul baieti printre care si amica acestuia care si ia a precizat in declaratie ca nu este adevarat si toti oameni care se aflau in interior. aberati in rest..AVEND POLITIA A VENIT SI A INTREBAT NUMELE RESPECTIVULUI EL SE AFLA LA PETRECERE. SI SA RIDICAT IN PICIOARE SI POLITISTUL RESPECTIV IA ZIS DC NU RASPUNZI MA LA TELEFON SI AVEA TELEFONUL IN BUZUNAR LA EL LA SCOS DEFATA CU DOMNII POLITISITI. ASTA SUNT ABERATI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.