”Războiul” Robu – Fritz a ajuns și pe TikTok

”Războiul” Robu - Fritz a ajuns și pe TikTok

”Războiul” Robu – Fritz a ajuns și pe TikTok

”Războiul” Robu – Fritz sau Fritz – Robu, ca să nu fie cu supărare, a ajuns și pe reţeaua TikTok.

Un bărbat care a vizitat, recent, Timișoara a postat pe TikTok un clip în care compară tramvaiele din urbea de pe Bega cu cele din Oradea sau Cluj-Napoca.

Vizitatorul s-a declarat încântat de mijloacele de transport în comun din Timișoara, lucru pe care l-a spus în clipul publicat pe rețeaua de socializare.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, n-a stat pe gânduri și i-a răspuns internautului, sugerându-i să folosească și autobuzele ”foarte, foarte mișto”. Ba chiar s-a oferit să-i recomande și vreo două restaurante unde mâncarea e bună…

N-a trecut mult și „pe fir” a intrat Nicolae Robu, fost primar al Timișoarei şi potenţial candidat al PNL pentru alegerile din 2024, care n-a ratat ocazia să îi răpundă lui Fritz:

„Pentru tramvaiele din Timișoara, Dominic Fritz n-are niciun merit, au fost cumpărate din bani europeni de predecesorul său,  ”unu… Robu””.

CITEȘTE ȘI: Rețea de gaz extinsă într-o comună din Timiş

”Și de autobuze trebuia să-i spui că și ele au fost cumpărate pe fonduri europene de predecesorul tău Robu, că tu habar n-ai cum vine treaba cu lucrurile astea”, spune fostul primar, care îi recomandă internautului și câteva restaurante bune, care aparțin unui ”bun prieten” al actualului primar al Timișoarei.

@nicolae_robu_tm♬ original sound – nicolae_robu_tm

Desigur comentariile pro-Robu sau pro-Fritz nu au întârziat să apară, spre deliciul utilizatorilor reţelei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “”Războiul” Robu – Fritz a ajuns și pe TikTok

  1. Bine faci domnule actual primar, mă bucur, dă-i nainte fără frică și cu mult curaj să dispară babalâcii să stea să ajute copii și nepoții , că dacă în 30 de ani doar atâta au putut să tragă pe dreapta !

  2. La Bogsig este o vorba: lauda-te gura ca- i manca pasula. Cred ca o cunoști. În aroganta rata, in paranoia ta si-n obrăznicia ta crezi ca tu le știi pe toate, tu le faci pe toate. Foarte bine ca ai făcut niște proiecte. Și tu ai continuat proiecte lăsate de Ciuhandu. Teluri ca ai adus banii . I- ai carat in spate? Si apoi, banii nu i- ai adus, ei vin odată cu implementarea proiectelor, caci ue nu- ti da banii ve vorbe și nici pe hartii scie. Iti da banii pe fapte. In loc sa te bucuri ca proiectele la care ai lucrat prind viata, tu in aroganta ta vezi asta ca un lucru rău. Oare ce e mai greu sa scrii proiecte sau sa le implementezi? Ești un om rău Robule, iată de ce nu vei mai ajunge primarul Timisoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *