Război total între un primar din Timiș și șeful poliției locale. Edilul le-a făcut oamenilor legii orar de gravide și le-a interzis să mai intre în… primărie!

recas 6

„Colegi de suferință” și protagoniști în stenogramele DNA în urmă cu doi ani, primarul orașului Recaș, Teodor Pavel, și șeful poliției locale din urbea respectivă, Doru Berzescu, au ajuns acum în conflict deschis.

Conform comunicatului emis la acea vreme de procurorii anticorupție, în toamna lui 2014, mai mulți șefi și șefuleți din IPJ Timiș s-au întrecut în a „satisface interesele economice, personale şi de natură politică” ale primarului din Recaș, Teodor Pavel, prin diverse mijloace de natură penală.

În aceeași notă s-au înscris – conform DNA – și demersurile făcute de șeful Poliției Locale Recaș, în comunicatul parchetului anticorupție precizându-se următoarele: „(…) s-a implicat personal în activități de supraveghere a agentului de poliție (n.r. – agent din cadrul Poliției Recaș, ale cărui acțiuni regulamentare l-au iritat pe primar), fără drept și fără a avea un interes legitim, folosindu-se și de subordonații săi, cu scopul de a-i crea acestuia o stare de temere, menită a conduce la îndepărtarea din funcția pe care o exercita în mod legal, în cadrul Postului de Poliție Recaș.

Activitățile de urmărire au constat în supravegherea neautorizată de către judecător a agentului de poliție, atât în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu cât şi în timpul liber, executând capturi de imagini în locurile frecventate de acesta, cât şi la domiciliul său. Inculpatul Berzescu Doru Adrian chiar a întocmit rapoarte din care reieșea că atât agentul de poliție vizat cât și alți angajați ai Poliției Recaș s-ar afla în timpul programului de lucru în alte locuri decât cele stabilite conform ordinelor interne”.

Război inedit

Ei bine, n-au trecut decât doi ani – între timp, Teodor Pavel a câștigat un al doilea mandat de primar, în urma alegerilor din iunie 2016 -, iar cel care fusese un om de încredere al edilului-șef din Recaș, Doru Berzescu, a intrat, cum spuneam, într-un război deschis cu primarul recășean. Conflictul este unul inedit, cel puțin dacă ne raportăm la situația din Timișoara, acolo unde șeful fără examen al Poliției Locale, Dorel Cojan, este ținut în brațe de primarul Nicolae Robu, care, de trei ani și jumătate încoace, nu vrea în ruptul capului să organizeze un concurs pentru ocuparea postului vacant de director executiv.

Interziși în… primărie

Dar să revenim la Recaș… În 14 februarie 2017, primarul Teodor Pavel a emis o dispoziție prin care a stabilit programul de lucru al polițiștilor locali ca fiind de la 8,30 la 16,30, de luni până vineri. De asemenea, prin dispoziția respectivă, li s-a interzis polițiștilor locali să intre în… Primăria Recaș, cu excepția cazurilor în care prezența acestora este solicitată de primar sau secretarul primăriei! Celor patru polițiști locali – Doru Berzescu și trei subalterni – li s-a repartizat de către primar câte un perimetru în care să patruleze în intervalul orar menționat mai sus.

Recășenii, apărați doar opt ore pe zi și numai în zilele lucrătoare?!

Reacția șefului Poliției Locale Recaș vine două zile mai târziu, când Doru Berzescu se adresează, printr-un memoriu, conducerii primăriei, solicitând revocarea respectivei dispoziții, „dat fiind faptul că îmbracă forma unui act administrativ lovit de nulitate” din mai multe considerente, expuse succint în memoriul cu pricina. Printre altele, i se comunică primarului că în regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public de Poliție Locală se precizează că programul de activitate se organizează în trei schimburi de câte opt ore zilnic, inclusiv pentru zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale, astfel încât să se răspundă cerințelor și interesului public.

primaria recas 2

Primăria Orașului Recaș, teritoriu interzis pentru polițiștii locali

Cu alte cuvinte, cum poate primarul Recașului să le ceară polițiștilor locali să lucreze doar de la 8,30 la 16,30 și doar în zilele lucrătoare, când legea spune cu totul altceva?! Prin natura meseriei, polițistul – fie el doar local – nu este un funcționar clasic, care stă opt ore la serviciu și apoi pleacă liniștit acasă, iar în restul timpului, Dumnezeu cu mila pe străzile orașului… Apoi, interdicția aplicată polițiștilor locali de a intra în primărie este una absolut halucinantă, care nici măcar nu mai trebuie comentată…

Se întoarce roata

În același memoriu, Doru Berzescu îl anunță pe primar următoarele: „(…) personalul serviciului este deficitar, ceea ce face imposibilă distribuirea activității polițiștilor pe sectoare; această sectorizare este depășită ca și măsură de eficientizare a activității poliției locale”. Sigur, în principiu, șeful Poliției Locale Recaș poate avea dreptate, e posibil să nu facă față cu doar trei agenți pe întreg teritoriul orașului, incluse fiind și satele aparținătoare.

Pe de altă parte, nu putem uita ceea ce au descoperit procurorii DNA în urmă cu mai bine de trei ani și anume cum își trimitea domnul Berzescu oamenii să-l urmărească pe agentul de poliție intrat în dizgrația primarului. La acea vreme, polițiștii locali erau la fel de puțini și, totuși, șeful lor direct le dădea misiuni care contrastau puternic cu „eficientizarea activității”. Cum se-ntoarce roata…

teodor pavelPrimarul crede că agenții se răzbună

Intrați în conflict deschis, polițiștii locali și primarul Recașului au ajuns să comunice doar în scris, o epistolă datată 11 aprilie și expediată de Teodor Pavel serviciului poliției locale cuprinzând diverse acuzații la adresa celor patru agenți.

Astfel, primarul îi anunță pe polițiști că „primim numeroase sesizări de la locuitorii din orașul Recaș și satele aparținătoare că aveți un comportament neadecvat în relațiile cu ei, folosiți un vocabular nedemn pentru funcțiile pe care le dețineți, recurgeți la tot felul de amenințări care afectează imaginea primăriei și Consiliului Local al Orașului Recaș.

De asemenea, aduceți jigniri foarte grave, denigrați și inventați acuzații neadevărate conducerii primăriei și consiliului local, toate în semn de răzbunare pe motiv că nu v-a mai fost acordată norma de hrană (din motive obiective), în urma ședinței ordinare din 28 februarie 2017 (…) vă informăm că sunteți obligați să respectați toate dispozițiile primite, inclusiv dispoziția nr. 98/14.02.2017, unde este stipulat clar programul și zona unde vă desfășurați activitatea și nicidecum pe coridoarele și birourile Primăriei Orașului Recaș, unde prezența dumneavoastră cu astfel de amenințări afectează bunul mers al instituției noastre”.

Sesizări inventate?

Evident, nici fostul supus ajuns răzvrătit Doru Berzescu nu se lasă intimidat și îi răspunde primarului Teodor Pavel: „(…) consider că adresa din 11.04.2017 nu se întemeiază pe sesizări scrise/telefonice/verbale asumate de cetățeni (…), sesizări care nu sunt înregistrate și nu au ajuns în atenția noastră. Din acest motiv, consider că cele afirmate în adresa respectivă nu se susțin, în condițiile în care nu există nici o sesizare cu nume și prenume înregistrată la Primăria Orașului Recaș, din numeroasele sesizări de care aveți cunoștință doar dumneavoastră”.

Fața urâtă a Recașului, expusă primarului

După ce se apără, Doru Berzescu trece la contraatac: „Prin adresa nr. (…) consider că imaginea personalului public de poliție locală este prejudiciată de către dumneavoastră, nicidecum de către cetățeni ai comunității, în condițiile în care nu am luat act de nici o sesizare din partea cetățenilor care să semnaleze vreun comportament necorespunzător manifestat de personalul poliției locale. Rog pe această cale ca onorata conducere să nu interpreteze în mod eronat constatările realizate pe teren de către personalul poliției locale și aduse la cunoștința conducerii, ca fiind ofense adresate conducerii, întrucât constatările făcute de personalul poliției locale au drept scop protejarea și interesul superior al cetățeanului.

Vă pot oferi unele exemple: prezența câinilor în zona centrală, mizeria și lipsa curățeniei din zona centrală, lipsa acțiunilor de protejare a patrimoniului UAT (unitatea administrativ-teritorială – n.r.) Recaș în afara programului impus de conducere; informațiile instituției la cererea cetățeanului sunt oferite de personal necalificat, unele străzi periferice din localitatea Recaș nu sunt practicabile, spre deosebire de altele care au beneficiat de lucrări de îmbunătățire repetate (probabil pe una dintre aceste străzi privilegiate locuiește și primarul – n.r.), depozitarea gunoaielor menajere, a reziduurilor de orice natură pe o suprafață de aproximativ 4 hectare destinată pajiștilor, care afectează sănătatea populației, în special a locuitorilor din proximitatea gropii de gunoi, în care s-au deversat sute de tone de gunoi menajer care, în această perioadă, fermentează și emană un miros greu de suportat; mai mult, afectează pânza freatică a orașului Recaș (apa de ploaie penetrează straturile de gunoi depozitate și ajunge în pânza freatică prin care se alimentează rețeaua orășenească de apă) (…)

Totodată, am făcut cunoscut instituției în repetate rânduri faptul că în același loc se depozitează cadavre de animale (porcine, păsări, pisici, câini etc.), problemă pe care instituția nu înțelege să o rezolve”.

doru berzescuInsubordonare asumată

În același răspuns adresat primarului, Doru Berzescu își înștiințează superiorul că el și subalternii săi s-au văzut nevoiți să încalce prevederile dispoziției din 14 februarie 2017, în sensul că cei patru agenți au răspuns la apelurile cetățenilor și după ora 16,30, oră la care, conform dispoziției primarului, polițiștii locali ar fi trebuit să meargă acasă la familiile lor…

În ceea ce privește faptul că au devenit „persona non grata” pe holurile primăriei, polițiștii locali îi comunică edilului-șef că „orice document întocmit de serviciul de poliție locală este semnat și contrasemnat de conducerea instituției, astfel prezența noastră în instituție este justificată de necesitatea desfășurării activității prin intermediul primăriei”.

Stres familial

De asemenea, Doru Berzescu se plânge primarului că „întreg personalul este opresat, defăimat, amenințat, nedreptățit, neînțeles, neascultat prin forme abuzive manifestate de conducere încă de la preluarea celui de-al doilea mandat al actualei conduceri. Cele patru familii ale polițiștilor se află într-o stare de stres avansat, de aproximativ un an, datorată discuțiilor continue pe fondul tăierilor salariale pe care le-ați intenționat în cursul anului 2016 și le-ați dus la îndeplinire la începutul anului 2017 (…) cunosc că au existat discuții pe fond emoțional între conducere și soțiile agenților, care v-au implorat cu lacrimi în ochi să renunțați la tăierile drepturilor salariale, întrucât sunt în imposibilitatea de a achita ratele și de a suporta cheltuielile familiale (…) Continuarea acestor acțiuni din partea conducerii este cu mult mai accentuată de la momentul în care am considerat că instanța de judecată este singura instituție în care ne facem auziți”.

Amenințați cu… desființarea!

Duelul scriptic a continuat: primarul Teodor Pavel a dat, în 28 aprilie, o nouă dispoziție în care amenință inclusiv cu… desființarea poliției locale, dacă agenții nu îi vor asculta cu sfințenie ordinele! Culmea e că, pe vremea când îi satisfăceau primarului „interesele economice, personale și de natură politică”, polițiștii locali primeau doar calificative „foarte bine” și „excepțional” de la conducerea instituției, iar acum, când îndrăznesc să deschidă gura, sunt amenințați cu desființarea… Și mai interesant este că tot acest meci de ping-pong se petrece sub ochii Instituției Prefectului Timiș, care se complace să privească pasivă de pe tușă.

recas 5

Edilul-șef se războiește cu agenții poliției locale, iar groapa de gunoi clandestină arde nestingherită spre disperarea localnicilor

Sigur, disputa celor doi foști „tovarăși de arme” va continua în instanță, însă unele aspecte expuse de polițiștii locali n-ar trebui să aștepte un verdict al judecătorilor pentru a fi rezolvate. Ne referim la groapa clandestină de gunoi tolerată – susțin polițiștii locali – de primarul Teodor Pavel, a cărei incendiere de săptămâna trecută a făcut tot Recașul să își astupe nasul și gura ore în șir…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

81 thoughts on “Război total între un primar din Timiș și șeful poliției locale. Edilul le-a făcut oamenilor legii orar de gravide și le-a interzis să mai intre în… primărie!

  1. Marinica Pasca d_le Vio sau doamna ce_oi fi….face de la foarte bine in sus….asta pentru curiozitatea ta…chiar nu trebuie sa_ti faci probleme sau griji in privinta lui,în schimb fa_ti griji si probleme la ce i se intampla ” celui mai bun Primar din Recas”” !!! Chiar ar trebui…

   1. fiecare a fost bun in felul lui, despre unii nu se mai stie, despre altii doar de bine, cat despre tine Pavele, nu stiu ce va mai ramane daca tot asa o tii. Tine minte de la un om batran> lasa aroganta si ramai langa oamenii cu care ai ajuns pana aici iar pe cei ce ii vorbesc de rau pe altii, alunga-i de langa tine, Caci tot asa vor vorbi si de tine, te vor duce la ananghie. Accepta criticile si stai departe de laude. Eu nu asa te=am cunoscut. Creeaza nu distruge. Pupatul in cur este o infidelitate anticipata. IAR CE AI CREAT FA SA PROSPERE. NU TE INCONJURA DE PROSTI, CI RAMAI LANGA CEI DESTEPTI.

    1. Asa este, un primar cu realizari exceptionale, doar ca se pare ca este supus greselii, din pacate aceste greseli il vor costa, poate chiar mandatul, nu stiu daca procedati corect domnule primar,
     nu sunt implicat , citesc doar de la disatanta
     dar de departe se vede greseala.
     Imi pare rau, domnule primar
     Nu am un alt primar potrivit pentru Recaș, sunteti unic, asa ca mai ganditi va si reparati acolo unde ati gresit.
     Va stimez si va apreciez

 1. Tot ce a făcut primarul Pavel T.în primul rând a făcut pentru el și doar pentru apropiații lui, pe restul populației i-a uitat. Drumurile sunt o normalitate pentru anul in care trăim fraților! El are același caracter infect si arogant pe care l-a avut toată viața lui și cine este mai în vârstă știe destul de bine.Când l-a luat DNA-ul eu nu cred că l-a luat degeaba și la ținut în arest atâtea luni, in timp ce pe celălalt la lăsat liber. Mă întreb de ce nu se sesizează nimeni inclusiv Dna, SRI, PSD, Prefectura, la toate magariile pe care le face. Pe el îl interesează doar de angajatii primariei care toată ziua ii spun de unu și de altu ce face, nu îl interesează legea și oameni corecți trăind cu părerea că dacă a câștigat alegerile poate sa taie și să spânzure ca la el la firma. Lui nu i-a plăcut niciodată legea și tot timpul i_a plăcut să o încalce atunci cum naiba sa îi trebuiască politie locala! Măcar pe politia locala o poate desființa și e liber să încalce legea, in timp ce cu cea națională nu ii la fel și asta lui nu îi place. El ar vrea sa numai fie politie de nici un fel și să fie doar cei doi paznici ai primăriei care lucrează o săptămână unu și o săptămână celălalt, timp în care in timpul serviciului dorm și au salar mai mare decât agenții de la locală. La registratura femeia de serviciu sau guard care nu cred că are 10 clase care lucrează 16 ore pe zi, alta angajata fina domnului Pasca si mana dreapta a lui Pavel angajata de pe vremea lui Pasca care a angajat-o Pasca la social și a avansat-o Pavel la șefa serviciului agricol dar o tine la secretariat pt.ca habar nu are de nimic la social așa cum nu are habar de agricultură cu studii la învățământ la distanță că la zi nu a avut creier să își faca studiile, dar probabil că se pricepe la altceva dacă a avansat la șef serviciu…altu a ajuns de la naveta la Remetea cu bicigleta la Pasat, iar acum ca paznic are triplu salarul, alții care ia angajat la primărie nu au avut deloc vechime in munca până nu ia angajat Pavel și pe aceștia nu îi vede nimeni pt. că lumea nu știe. La Consiliul local cativa consilieri sunt de pe vremea lui Pasca, nu știu dacă au doi din ei studii superiare, cred că nici liceu, dar își merită soarta Recasul daca ia votat să rămână cu acești angajați ai primăriei buni inclusiv primar, viceprimar și consiliu local. Primarul desființeza politia locala, dar face angajari la altele servicii. Cum este posibil așa ceva? Cine naiba mai înțelege ce face omul asta, oricum tot ce face este doar in interesul lui și a apropiaților lui.

  1. Am inteles si eu ca sunt doua doamne de serviciu secretare ale lui pavel, sa nu uitam ca e vorba de pavel, de la cel putin doua in sus, fara pretentii, niciodata nu a avut pretentii , cei mai in varsta il cunosc. Stiu ca ambele sunt femei de serviciu, mai mult nu stiu ca sunt plecat de ceva vreme din Recas. Auzisem lucruri bune despre el, dar de ceva vreme nu mai este acelasi lucru. Cine stie ce l-o fi apucat. Unii creeaza, altii distrug, ai grija pavele, ca s-ar putea si pe tine sa te distruga, aceeasi pe care tu incerci sa ii distrugi. Daca tot ai facut si lucruri bune, continua tot asa, nu mai ai consilieri, mentori, care sa te invete doar de bine?? ai ramas doar cu cele doaua doamne, tu care erai un crai al timpurilor de demult si erai vorbit doar de bine!!!!
   Nu e bine Pavele, nu e bine!!!!

   1. Chiar asa, este fina lui Pasca, eu nu am stiut, si daca este asa atunci ce cauta atat de aproape de primarul? vom vedea

     1. Niciodata sa nu iti apropii prietenul dusmanului tau ca in curand iti va deveni dusmanul tau cu atat mai mult cand este vorba de afinitate, intre afini exista o relatie sacra sau asa ar trebui sa fie, dar nu ii cunosc asa ca nu ma pronunt

     2. si nu uitati, ca din data de 14 iunie 2017 (data organizarii concursului pentru un post de secretara a primarului), vom avea inca o secretara, adica trei persoane vor duce dificila munca de secretariat a lui PAVEL. Vai, vai, vai, trei secretare iti trebuie, una nu face fata nevoilor cetateanului sau dupa principiul – 10 pot fi ca nu face cat una buna. Am renuntat la ideea de a mai depune dosarul de concurs ca este o mizerie in primarie, la care nu pot face fata.

     3. Pe bune???
      Sunteti o institutie de doi bani, vai si amar, pai ce rebuie sa faca cele trei secretare, pe langa dificila activitate de secretariat a primarului. Poate mai au si alte atributii si nu stiti voi.
      Asa e la stat, trei trebuie sa duca dificila activitate a unui singur om, ca e greu tare. Vom vedea cum e si pe la voi.
      Tradus intr-un cuvant – multa incompetenta, fratilor!!
      La privat unul face totul, iar la stat toti fac ce trebuie sa faca unul singur.
      Dar, e bine, mergem inainte.
      Edilii ne conduc, ei stiu cum stau lucrurile, primarii stiu de ce si ce trebuie facut, adica rezultate zero.
      Veniti in privat, doamnelor! Ca din prima zi va dati demisia.
      La stat se poate si fara prea multa pricepere in ale documentelor.
      Greu e cu functionarii, adica cu majoritatea.
      Aveti un exemplu viu.
      Puterea exemplului spune totul.
      Sunteti de criticat!

  1. Chiar asa, ce naiba v-a apucat? cate realizari ati facut impreuna si cine stie ce naiba ati mai facut impreuna, si daca tot ati facut atatea, ce v-a apucat?? ati inebunit? amandoi sunteti extrem de incapatanati ,lasati incapatanarea si stati la masa de discutii, sigur veti gasi o cale de resemnare, ati plans si ati ras impreuna si multe alte trairi ati avut. Pentru tot ce ati trait merita sa fiti si sa ramaneti aceeasi. Am fost adesea in preajma voastra si v-am stiut apropierea si dorinta de a face bine. Acum ce naiba vi s-a intamplat. Stau eu cu voi de vorba, cu ambii, nici nu stiti cand, eu va impac, mi-am propus-o si am sa reusesc. Imi cunosc puterile. Ajung eu la voi, cat de curand, va gasesc eu si va trag de urechi pe amandoi sau mai bine zis va trag doi pumni ca sunteti mari si tineti. Nu imi vine sa cred ce citesc, chiar nu imi vine sa cred. Ati inebunit. Dati satisfactie dusmanilor care va spune la fiecare ce sa faceti unul impotriva celuilalt, Aceia nu va sunt prieteni, sa stiti si nici nu stiu daca aveti prieteni, pentru ca daca aveati nu ati fi ajuns aici. Dar, se vede ca nu am fost langa voi. Revin eu si stam de vorba ca amandoi nu sunteti zdraveni la cap.

   1. Si mie imi pare rau de ambii, au avut o relatie mult prea apropiata, chiar am ramas socat cand am citit, doar ei stiu cum au ajuns aici, dar imi revine si mie datoria morala de a sta de vorba cu ambii. Imi pare rau si pentru tine Pavele si pentru tine Berzescu. Analizati fiecare unde ati gresit si stati de vorba, Din pacate omul ramane cu ce se vorbeste urat despre el, nu cu ce a realizat. La atatea realizari nu era nevoie de fructul discordiei. Șerpii sunt peste tot. Dar sunt sigur ca lucrurile vor intra in normalitate. Sunt capabili sa-si rezolve problemele. Altii vi le rezolva altfel si nu e indicat. Stati de vorba

 2. Sa nu uitam oameni buni ce caractere infecte au mai ramas pe langa el. Cand merg in primarie imi vine sa vomit, functionari aroganti, plini de sine, te privesc de sus si iti explica cat este de ocupat primarul si nu te poate primi, si cine iti explica, doua semianalfabete care nu stiu nici macar curatenie sa faca, pute scaunul de sub ele, stau amandoua pe un scaun, iar holurile primariei si geamurile sunt opace de paianjeni. E din ce in ce mai bine. Sper sa nu mai am treaba curand in primarie ca i-as deschide ochii lui Pavel, sau i-as schimba dioptriile. Pe femeile de serviciu le avansezi la munca de secretariat iar pe profesionisti ii ascunzi in loc sa iei lumina de la ei, aceia cati mai sunt. PACAT!

  1. Alin, gura ta adevar graieste dar ce folos ei vor ramane aceeasi iar noi pe cat posibil sa nu apelam la functionari ai primariei ca ne vom simti destul de umiliti ca sa ne mai trebuiasca ceva si atat de bine imi amintesc programul de campanie a lui pavel, voi face curatenie in primarie, din pacate face curatenie unde este curatenie, iar unde mizeria ,,pute,, acolo lasa sa se imputa. Noi am ales asta, asa ca ciocul mic ca acum noi suntem la putere, doar ca puterea nu este a noastra este a lor

 3. Pavele, pavele ai inebunit, chiar asa, cum sa le interzici sa intre in primarie, e primaria lu tata?

 4. Pavel faci gafe, se pare ca trebuie sa stam de vorba, cum naiba sa intri in razboi cu ai tai politisti, si cat de bine ati colaborat, tot de la tine stiu. Tine de ei ca cu ei iti faci treaba, eu am 10 politisti si daca mi-ar prmite organigrama as mai angaja 10, sunt foarte utili. Chiar nu stiu ce ai in cap. Cum naiba sa faci asemenea adrese, nu mai ai jurist, daca nu ai iti dau eu, am unul care vrea sa se mute la Recas. E baiat bun. Uiti ca tot de la politisti ti s-a tras candva, acum iar te invarti pe langa politiisti. ILasa-i ca iti vor face probleme si nu ai nevoie, suntem prea batrani sa ne mai luptam. Trebuie sa stam de vorba. Citesc si nu imi vine sa cred.Te sun

 5. incadrarea faptei este ABUZ de putere, cu siguranta, sper sa vada cine trebuie si sa auda cine are urechi. Politistii sunt doar niste victime, cunosc fenomenul

 6. Pavele, astia ce iti scriu mai sus sunt adevarati prieteni, chiar asta este realitatea, pacat ca tu nu o vezi, dar este bine ca ai ochi doar pentru cele doua doamne, ele reprezinta universul tau

 7. Domnule primar, eu ma chinui sa ii infiintez iar tu te chinui sa ii desfiintezi si asta sub lupa juristului , daca ai jurist, iar daca ai atunci da-mi voie sa iti spun ca e mai bun politistul local decat juristul. Sunt forme grave de abuz. Ai grija!

  1. Cititorule,
   citeste cu atentie tot materialul dar mai ales comentariile si vei intelege ca de fapt altii , altele vor, doar ca primarul executa, altele decid, iti spun pentru ca chiar ma aflam in prezenta sa si o doamna, adica cea de langa el , a tinut neaparat sa ii faca precizarea ca un coleg trebuie sa zboare, foarte nonsalant, cu mult superioara primarului, initial crezand ca e de fapt sefa de la personal, dar acum citind constat ca e doar ,, o femeie,,. Din nou femeia, off, off, offf. Ai grija Pavele ca femeia nu mai este pentru tine, nici macar sfaturile sa i le asculti. Acum constat citind mesajele si articolul că perioada coincide cu prezența mea la tine, in biroul tau. Dar tu stii, probabil ca avea motive intemeiate, cine stie,
   Tine minte ce iti spun, nici macar nu a avut bunul simt sa amane discutia pentrtu cand te-ai eliberat de mine, probabil ca ma considera al casei sau cine stie ce o fi fost in mintea ei.

 8. Pavele, schimba-ti mentorul ca nu e bun
  sau poate e bun dar doar pentru el,
  vezi ca te cam ingoapa mentorul,
  si daca nu il ai cheama-ma pe mine
  vin din obligatie fara sa pretind nimic

 9. Misto. Sunt dintr-un judet care nu va place voua si am vrut sa citesc ceva interesant dintr-un judet elitist dar m-am lamurit si cu voi. Recomanda unii dialogul dar daca nu merge aceieiasi recomanda palmele,pumnii. Halal ,Chiar am citit ceva interesant si am aflat ca suntem la fel asa ca nu mai stati cu nasul pe sus.Doar dispunerea teritoriala a facut sa fiti mai in fata nu alte calitati

 10. Pavele,
  pe vremea mea a izbucnic tot un astfel de scandal, avand ca si protagoniste ,,doua doamne,,, scandal ce a dus la detronarea unui fost viceprimar. de atunci a trecut ceva timp si aflu cu stupoare ca s-a declansat un nou scandal ce are ca protagoniste tot doua doamne, sa fie oare vorba de ceea ce cred sau doar o pura coincidenta? Mai gandeste-te Pavele, caci sigur urmeaza detronarea cuiva. Nu am imbatranit degeaba, stiu eu ce stiu.

 11. In acest ritm mandatul lui Pavel se va incheia cred inainte de vreme, Eu unul regret pentru ca speram ca va schimba si fata primariei asa cum a schimbat si fata Recasului, dar in relatiile cu oamenii mai are de invatat. Cel putin si asta a promis, ce-i drept este dificil sau aproape imposibil. Sa ne gandim la un alt pastor care sa NE PASTOREASCA.

 12. domnule PRIMAR, pune-l pe Rex, paznicii si femeile de serviciu sa te pazeasca, daca tot esti stapan in primarie ca la tine putem ajunge doar daca vor femeile de serviciu, adica aproape imposibil, nici macar zilele de audienta nu se mai respecta, poate am sansa sa te gasesc un minut intr-o zi sa povestim cam cum stau lucrurile de pe langa TINE si sa imi revendic pamantul ce mi se cuvine ca mi l-ati furat

 13. ha,ha, pai unde este legea domn primar, o tii bine ascunsa, te pui cu politistii care chiar ei au obligatia sa aplice legea, la fel ca si tinre, vezi ca s-ar putea sa o aplice si pe tine, ai grija! ca unii au mai aplicat-o o data dar nu suficient incat sa ramai cu frica legii

 14. uauuu, in banat, unde banatu-i fruntea?
  la abuzuri cred
  ca la lucruri bune nu mai sunteti fruntati, mai edili banateni

 15. ai facut si puscarie pentru el si din cauza lui, berzescule
  ce mai astepti
  ba l-ai si salvat la acea vreme
  ce astepti ?
  dreptatea divina
  fa tu dreptate pana atunci ca el nu are Dumnezeu
  Vorbeste!
  atat ti-a mai ramas
  a terminat tot ce si-a propus
  nu mai are nimic de facut in comunitate
  decat sa se dueleze cu tine si cu politistii locali
  vai,vai

 16. da, chiar asa
  nimeni nu vede
  nimeni nu se sesizeaza sau mai bine zis autosesizeaza
  primarii astia transforma institutia in bunul lor propriu
  si la noi au fost ceva probleme, dar chiar la nivelul asta nu am crezut
  politistul din pacate se lupta cu sistemul
  iar sistemul este putred
  nu stiu care va fi finalul
  primarii vin si pleaca
  dar e important ce raman in urma lor
  vom vedea

 17. Pavele
  aici ai ajuns daca femeile de serviciu ti-au aratat directia si cred ca aici te vei opri. Ti s-a cam inchis drumul. Incearca mai mult ca asta nu ti-a iesit.

 18. ACTIUNEA CONTINUA, astazi 24 mai 2017 !
  Domnule primar, v-ati revendicat actiunile de instigare la manifestari publice prin doamna Tosa, reclamangist de profesie si femeia care terorizeaza toate scarile blocului ? Ere omul potrivit de care v-ati folosit, si daca nu este asa, intrebarea mea este: ce facea doamna Tosa inainte cu doua zile la dumneavoastra timp de aproximativ 60 minute, cand oamnii asteptau la usa dumneavoastra, ca la usa imparatului, noi umilii cetateni care v-am sustinut, (ca nu mi s-a parut destul de revoltata la iesirea din biroul dumneavoastra, ba entuziasmata as putea spune). Noi cetatenii recaseni, astfel de actiuni le vom respinge, pentru ca noi intelegem foarte bine lupta dumneavoastra cu tot ce inseamna politist, fie el local, national, om al legii, etc. Ati instruit-o in ceea ce priveste actiunea de protest, doar ca nu v-a reusti, s-a prezentat execrabil, singura, ignorata de toata lumea, prezenta ce emana doar mila si compasiune, nicidecum revolta impotriva oamenilor legii, pe care din ce stiu i-ati desfiintat de mult, doar niste hartii mai urmeaza, cel putin asa v-ati pronuntat in diverse cercuri de prieteni, apropiati sau………… Inca ne luati de prosti, eu cetateanul nu ma mai las prostit. Doar trebuie sa o ascultati pe doamna Tosa si va veti convinge cam ce s-a dorit cu aceasta ,,manifestare publica,, cica.
  Aveti o problema cu politia romana, domn primar? desfiinteaz-o chiar daca nu iti sta in putere, ce mai conteaza, pixul este la tine.
  RUSINE!!!
  Maine s-ar putea sa aveti mult mai multe persoane ca si contramanifestanti care se vor exprima cu privire la toate actiunile pe care le intreprindeti, incet dar sigur, impotriva cetateanului recasean.
  Si inca ceva, de ce domn primar nu luati masuri chiar legate de existenta celor trei garaje ce apartin doamnei reclamangista, fara autorizatie de constructie sau asta nu va sta in putere, folositi-va de altii sa ia masuri daca ati pierdut pixul. Poate pixul este la mine, doar astept sa il aruncati pe cel vechi care a produs efecte grave si care cu siguranta va vor atinge intr-un fel sau altul. Asta daca nu ati facut vreo intelegere cu doamna reclamangista despre care nu avem cunostinta.
  RUSINE!!!

  1. bine spuneti doamna sau domn ce sunteti, aceasta femeie ne terorizeaza, iar primarul daca s-a complicat in asa hal, mie imi este rusine, chiar nu pot sa cred, asta explica de ce doamna Tosa anul trecut a primit trandafirii galbeni de la domn primar pentru amenajare domeniu public din fata blocului, spre deosebire de ceilalti colocatari, ascult=o domn primar si intelege-te cu ea ca sunteti pe aceeasi limba.

   1. primarule, iti doresc sa ai parte de Tosa doar opt ore in fiecare zi si dupa, ne vei cere ajutorul, dar noi sigur nu te putem ajuta, iti recoamndam specialisti care te vor salva de ea, doar ei.

    1. Domnule primar,
     soferul dumneata spune ca el personal s-a deplasat la Timisoara la jandarmi sa obtina autorizatia pentru protestul doamnei Tosa, oare asa sa fie??? extraordinar ce preocupari mai aveti, ma surprindeti, incurajati astfel de manifestari caci poate intr-o zi se vor intoarce impotriva dumneavoastra. Ma simt jignit ca si cetatean al Bazosului pentru ceea ce se intampla intr-o institutie publica. Poate este pentru interesul cetateanului si eu nu stiu. Sau ati manat-o in lupta pentru interesul dumneavoastra.
     Revoltator!!

   2. Rodi …draguta trandafirii sint cumparati de mine pe banii vecinilor ,am si tabel semnat cu fiecare care a platit pt ei ….daaaa-i prea complicat pt tine sz pricepi…???????????
    P.S.:trandafiri sint multicolori …?????????????

    1. Domnisoara Tosa!!!
     Offf, va rog sa imi raspundeti!!!!
     Sunt disperat, trandafirul galben e la mine, va roooggg!!! Si mai am si un scaun si niste garaje, si multe am sa va dau, ca la cate ati facut pentru mine, chiar meritati. Iar, despre autorizatia de constructie, las ca rezolvam noi cumva, legea nu este si pentru dumneavoastra, se aplica doar pe unii. Dar totusi, puteti reproduce in doar doua cuvinte ce vreti sa transmiteti comunitatii , ca nu am prea inteles, chiar e dificil ca cititorul sa inteleaga, transmiteti simplu, doar in doua cuvinte, va rog!!! E dificil ? Care este interesul dumneavoastra, ca interesul edilului il cunoastem, dar al dumneavoastra, care este? coincide cumva cu al edilului? aveti sa ne transmiteti vreun mesaj?? asteptam sa vedem ce ne-ati mai pregatit. Faceti echipa buna. Succes sa aveti ca in rest , idei , din ce in ce mai putine. V-a gasit un post, stiu ca v-a promis acel post de ingrijitor parc,parculet, domeniu public, nste garaje, si, cu jumatate de post in primarie, pentru atunci cand doamnele din fata fac pipi pe ………. … Hai ca nu e greu, vi se potriveste, domnisoara!! Si asa sunteti mai mult timp in primarie decat acasa.
     Iar despre starea civila, nu prezinta interes, nu este un interes al comunitatii. Pe noi problemele majore ale comunitatii ne intereseaza, doar daca aveti o astfel de problema, exprimati-va! altfel , SA TACI!!!

     1. Draguta …..BINU …daca n-ai inteles nimic din ce am scris in comentariul meu ca urmare a comentariului luuuuu’….GABI SI AL CELORLALTI CE AU POSTAT COMENTARII REFERITOARE LA PERSOANA MEA ….E O PIERDERE DE VREME SA INCERC SA-TI EXPLIC …..??????
      SA AI O ZI DE MIERCURI BUNA SI Ş STII CA IN PIATA SE VIND NISTE MICI TARE BUNI …????AM PLECAT???!!!

     2. Acuuuuu’ Binule draga ….serios eu ma astept ca cititorii sa aibe macar clasele primare ca sa poata intelege si citi ce scriu eu in comentarii, iar daca pt tine mai mult de 2 cuvinte e …prea mult ….nu-i vina mea !!!???In rest , toate bune!!!???

  2. 1)În primul rind ai grija la greseli gramaticale si de ortografie la comentarii viitoare !!!☺☺☺
   2)Domnisoară înca
   …. am spus….????????.
   3)Referitor la pasajul ,teeee… citez ca tot m-am obisnuit sa o fac in ultima vreme „Dle.primar (………)?”…acesta e chiar lipsit de continut si ….inca una : este o vorba „Gura bate cu_u” si mai este una…cicaaaaa…. „A minca rahat” .
   4)Sigur n-am fost o singura data ,atunci s-o fi nimerit …măăă….GABI….???sa ma vezi tu ????,daaaa’ baş 60 minute nu m-o tinut primaru ‘ ….la ….el!Cel mult 10-15 minute ca …. gată repede de obicei cu mine !!!??????????.Normal ca s-o saturat omu’ de mine???????? ca recunosc ca l-am pistonat destul cu problema mea si cred ca atunci cind imi vedea moaca i se facea pielea de gaina si-l treceau fiori reci pe spinare .Si toate astea pt ca sefu ‘ Politiei Locale Recas a vrut sa imi dea amenda mie pt ca cica l-am chemat fara motiv ,motivul fiind in fata lui si al celor 2 subalterni ai lui ,adica masina colegului de la nationala parcata pe trotuar si eu m-am dus sa ma pling primarului si sa ii cer sa il „premieze ” pe seful localilor pt atitudinea avuta si sa le impuna localilor sa-si faca datoria si nationalu’ sa-si ia masina de pe trotuar ….nu ca sa-l fac ….ci ca sa circul pe el….?????????.Bineinteles ca a ascultat si inregistrarea discutiei dintre mine si cei 3 …mus…..locali si a vazut si inregistrarea acestea facindu-se pe domeniul public ,astfel ca ma gindesc sa le fac publice ca sa nu va mai pierdeti voi timpul cu comentarii malitioase la adresa primarului nostru ….ci …cu mesaje de sprijin si multumire pt tot ce a facut pt cetatenii Recasului si satelor apartinatoare .
   Acu ‘ …serios GABI …. ii bun rahatu’??????
   5)Da !!! Am fost si luni si marti inainte de protest la primarie si vezi ca pe camere se inregistreaza ca am fost doar in fata si sub poarta primariei ,ca bietu’ primar s-o fi saturat saracu’ sa-l tot pistonez cu problema mea cu atitudinea localilor pt care am facut protest.
   6)GABI ???…draguta …de ce oameniii trebue musai sa iese din biroul primarului revoltati ,sa stii ca eu intotdeauna ies entuziasmata de la primar …???????????☺☺.Si o sa merg de fiecare data chiar daca-i place ,chiar daca nu-i place si o sa ii… vorbesc pina o sa -l fac sa inteleaga ca am deptate si o sa -si ia angajamentul ca primar si al meu ca mi se va rezolva problema cu atit mai mult cu cit legea e de partea mea.Si cind dumnealui isi ia un astfel de angajament cum sa nu iesi entuziasmata de la …el??????????????.Acuuuu’ ….ca merg unii sa -si spuna doleantele si nu stiu sa puna problema si il baga -n ceata pe primar si acesta nu mai intelege nimic ….sigur ca ies ne…..entuziasmati din birou ,trebuie sa stii si ce si cum sa ceri sa ti se respecte un drept sau sa ti se faca dreptate .Daca nu …e pierdere de vreme …
   7)Referitor la pasajul”Ati instruit-o(…)” sa -ti spun un lucru :singurul pe lumea asta care m-a instruit a fost dirigintele meu din gimnaziu ,instructie facuta cu toti colegii mei dealtfel in spiritul respectului fata de semenii nostri ,constiinciozitatii,corectitudinii,etc. si care mi-a prins bine .In rest pe mine nimeni nu ma instruieste ,am fost un copil precoce pt virsta mea si ca urmare n-am avut nevoie nici de” instructie” pt a avea cei 7 ani de-acasa spre deosebire de altii carora li se „face instructie „pt a demonstra pe viitor ca au cei 7 ani de acasa si….degeaba.
   Daca pe mine „ma doare ceva „de ce sa strige altul in locul meu „aaaaaaauuu”???Ca oricum nu-mi trece durerea,ce rost avea sa vina nana Floare sau tanti Mița sa imi sustina cauza mea ???Eu stiu sa -mi port capul singura pe umeri si sa imi sustin singura cauza !!!?
   Si ca sa vezi ca finetea mea de fata (domnisoara) functioneaza ….si protestul impotriva localilor a fost finut ,ca sa le bat obrazul a fost suficient sa fiu doar eu (
   nici nu as fi avut nevoie de intariri) si pancartele mele ,continutul lor a fost suficient .Iar referitor la prezenta mea ce emana mila si compasiune ai mare dreptate :toti cei care au trecut sau s-au oprit sa citeasca pancartele n-au avut nici macar o obiectie de facut referitor la protestul meu ,ba din contra chiar le-am stirnit mila si compasiunea,vazind atitea cazuri pe la tv sau in media ,stiau ei ca nu degeaba am iesit la protest.
   8)Iar la capitolul….cica …. „manifestare publica ” asta-i termenul general din cererea tip pt aprobarea protestului,chiar daca -i vorba de 1 protestatar.
   9)Lectureaza legea 50/1991.
   10)Este ca” tacerea-i ca mierea” ??????? sau ca „daca nu scriai ,filozof ramineai?”, stiu….stiu …”daca taceai filozof ramineai „.????

   1. Si ………mai e o vorba :”a se ascunde dupa degete”,?????????????? ?????????????????….desi eu as modifica-o un pic ….da’ ….numa’ un pic…i-auzi …. ….şiiiişiiiii….i-auzi ….:”a se ascunde dupa ……tastatura”.???????????.

  3. GABI….???…daca asa te numesti…????????….acum vorbind serios ,daca esti un om cerebral spune-mi tu mie :cine a stat cu pistolul la timpla sefului localilor ca el sa aiba atitudinea asta fata de mine ,sa vrea sa ma amendeze pe mine in loc sa aplice H.C.L.79/2008,cap.III.,art.6 ,lit.h) si implicit sa ma provoace la o asemenea reactie si sa vreau sa protestez???Mai mult eu in egala masura i-am si ii respect si pe primar si pe local ,doar ca nu tolerez si diger o asa atitudine a localului.
   Iar daca pe primar il laud o fac pt ca a realizat ceva vizibil ,palpabil CEVA CE INAINTE DE 2012 NU AM VAZUT. Tu …daca scrii despre mine ceea ce ai scris in comentariu ,intreb si eu in baza a ce o faci ???Ce sustinere ai pt ce scrii???
   AI CITIT INAINTE DE A POSTA CE SCRIE SUS PE PAGINA???
   ATENTIE :POSTATI PE PROPRIA RASPUNDERE!
   IA-O CA PE UN SFAT NU CA PE O AMENINTARE ….DEOCAMDATA !!!?????????????????De nu exista reactia asta a localului ….nu exista protestul.
   SI O OBSERVATIE PERSONALA :PRIMARU’ NU TE IA DE PROST ….TU SINGUR TI-O FACI CU MINA SI SCRISUL TAU POSTIND ASTFEL DE COMENTARII.
   ITI DORESC SA AI INTELEPCIUNE ,CUMPATARE ,STAPINIRE DE SINE SI SA NU MAI GAFEZI PE VIITOR CUM AI FACUT-O ACUM PRIN ACEST COMENTARIU.NU FACI DECIT A MA PROVOCI SA FAC PUBLICE INREGISTRARILE SI SA -I AGRAVEZI SITUATIA SEFULUI LOCALEI….???

   1. cetatean Tosa, daca tot cunosti asa de bine legea, despre autorizatiile pe care trebuia sa le obti la construirea garajelor, nu ne spui nimic? sunt trei la numar. Cat despre inregistrari, daca tot nu ai nimic de ascuns, de ce nu le-ai facut inca publice? pai, oare de ce? ca nu prezinta interes? treci si posteaza pe faceboock ca ai mai multi sustinatori, aici esti singura. Toti locatarii blocurilor cunoastem cu ce te ocupi. Adica, cu inregistrari, filmari, etc. Oare chiar politistii nu stiau? Au obosit atat cei de la autorizatii cat si localii cum ii intitulezi tu, sa te atentioneze ca esti in afara legii. Dar , daca totusi prezinti o atitudine de bun cetatean, prezinta-te la primarie sa iti achiti darile de seama pentru lipsa autorizatiilor de constructie pentru cele trei garaje. Spune cetatenilor ca ai fost sanctionata in urma cu ceva vreme, de politie, de aici ti se trage indignarea, doamnisoara cetatean.
    Inceteaza sa scrii ca nemultumesti cetatenii, daca nu te exprimi la obiect si pe subiect.
    Liniste sa ai domnisoara cetatean!

    1. AURELEEEE….???…lectureaza legea 50/1991 si nu ma provoca referitor la inregistrari ca-i faci rau indirect ????saaaaau….direct ??? sefului localilor .Daaaaa….macar contacteaza-l dupa ce fac publice inregistrarile si sa-i spui cine esti ….ca sa stie cui sa multumeasca ….???Referitor la restul subiectelor de discutie din comentariu e prea mult si complicat pt tine sa intelegi….???Sa ai o zi buna !

     1. Off, off, off, cum sti tu sa le raspunzi la fiecare , d-ra Tosa, iti recomand intai de toate sa iti raspunzi tie la multele intrebari la care in viata asta nu ai gasit raspuns si nici rezolvare, dar du-te putin pe la primarul ca se pricepe la tine. Doar el te intelege, noi cetatenii, ce-i drept nu te intelegem. Poate daca ai incerca sa vorbesti mai pe limba noastra chiar ti-ai gasi sustinatori, dar asa ai ramas doar tu cu primarul tau, ca pe noi nu ne mai reprezinta de mult.
      Halal sustinatori, domnule primar!
      Angajeaz-o la politie ca vad ca le stie pe toate, cu ea nici nu mai ai nevoie nici de politie, ea sanctioneaza, ea sesizeaza, ea iti tine pledoariile, ea iti rezolva problemele in fata primariei prin asa zisa .,, manifestare,, Este exact ce iti trebuie.
      De domnisoara sa ai parte, domnule primar, iar tu Lidia, de primar sa ai parte ca esti pe placul lui.
      Succes sa aveti ca va meritati

     2. ILIE…ILEEEEE…..????? mersi de complimente ??????????????????…. este o zicala „a strica orzu’ pe giste „…..daaaa’….io vreau musai sa completez..
      . „a strica orzu’ pe giste si…….. curcani”….?????????????????EU MA RETRAG IN GLORIE !!!!?????……PINA PE 14.06.2017 CA MIINE-I MARTI 13 SI SINT SI 3 CEASURI RELE…..???????????????????????????????????????????

    2. Unii cind sint in concediu de odihna sau medical … pleaca in excursii,altii sufera de beteşug (Doamne fereste pe ….oricine)….,altii se odihnesc si la trup si la minte si…. tot degeaba ,altii devin mai ….creativi si inspirati ???….totul se datoreaza concediului….??? si tipului lui….???

     1. domnisoara!!!!
      eu voi pleca in concediu cand am de gand sa imi inchid afacerea, asa e in mediul privat, asta spre stiinta ta, iar despre intrebarea obsedanta pe care ti-au adresat-o niste cetateni , se pare ca eziti sa raspunzi. Dar, ramane sa il intrebam pe primarul, poate ne raspunde el. Sau poate ne raspunde la intrebari nepuse.
      Deci, vrem un raspuns, domnisoara!!!

    3. Aureleee…fotbalu’ iti place ?Daca da stii cum se scrie scorul ,nu???Ex: 1:2 ,3:4,3:3,etc.Tot asa si aici 3″constructii provizorii tip container” laaaa…3 apartamente,adicatelea ca sa intelegi si tu 3:3.
     Io la grădi…iti dai seama …la grădi… cind aveam serbare spuneam toata poezia …In schimb tu…ori ca ai uitat …ori ca n-ai vrut …n-ai spus-o toata….si astfel creezi o optica gresita cititorilor.Iar ca sa imi pazesc şoricu’ sau pielea …te las sa alegi varianta care iti place …sigur ca filmez ,fotografiez,etc ….
     Totodata ,vreau sa iti spun un lucru :referitor la „avertismentul „primit am tinut cont de niste chestii ,ca altfel protestul ce l-am facut impotriva sefului localilor ar fi fost al 2-lea deja.

     1. Siiii…sa stii ca si pt cel care mi-a scris avertismentul am o inregistrare ,norocul lui a fost ca s-a limitat la un avertisment ,ca dindu-mi amenda practic isi semna condamnarea singur …singurel si cu minuta lui.???

     2. Iar daca pt mai multe lamuriri vrei sa il intrebi pe primaru’ ….actualu’ ceva referitor la „costructiile provizorii tip container” iti sugerez sa il intrebi pe primaru’ …daaaa’ nu actualu’ ,ci pe fostu’ primar …el cu siguranta stie cum sta treaba cu aceste „constructii”,aprobari ,H.C.L.-uri ,etc .Cred ca te-am lamurit .

 19. Intr-o primarie in care, in timp ce primarul duce un razboi cu politistii, femeia de serviciu spioneaza opt ore in fiecare zi personalul institutiei, intre orele 8,00 – 16,00 , in fata, langa secretara primarului, pe care de nenumarate ori am vazut-o crezand ca este a doua secretara a primarului, dar de fapt este femeia de serviciu care are alt rol in primarie, in conditiile in care in primarie personalul isi face curatenie in fiecare birou, la caminul cultural doamna Veronica isi face curatenie, la buletine la fel personalul isi face curatenie, iar femeia de serviciu care de fapt trebuie sa intretina curatenia in sediile primariei, spioneaza cine intra si cine iasa in si de la domn primar, iar daca nu ii place fata ta, nu ai nici o sansa sa ai acces la primar. Intr-o astfel de primarie se intampla lucruri ciudate , cetateni ai Recasului.
  Lucrurile s-au schimbat mult in comunitate, si nu inspre bine, doar inspre rau, in ciuda frumusetilor orasului.
  Chair am pretentia ca atunci cand merg in audienta la domn primar sa ma primeasca si sa imi ofere informatii un om calificat. Cu respect pentru munca doamnei, dar rolul ei este sa asigure curatenia institutiei, nu gunoiul din institutie. Si saracuta de ea, am inteles ca nu are nici opt clase, vai de noi! Aici am ajuns.
  Mandreste-te cu femeile de serviciu domn primar, cu paznicii, care au program de gravide, adica repaus total, nici nu stiu daca mai sunt prezenti la lucru.
  Dar ce conteaza, loveste in politisti!
  Si fa-te prieten cu doamna Tosa!
  Respect, domn primar

    1. Domnisoara !!! Domnisoara!!!
     Ati gresit rubrica,
     Atentie!
     aici nu este rubrica ,,matrimoniale,,
     Aici este vocea comunitatii
     Alooo!!!
     Domnisoara, ati gresit!!!
     Mai cautati, ca ati dat gres!

  1. Acu’ stau si ma intreb ,daca pe fata de la registratura „o string curelele” si pe birou are tot felul de acte ,calculatorul deschis ,oameni care asteapta sa intre la audiente la primar sau viceprimar ,stampilele institutiei ,mape cu sesizari si nu numai inregistrate la registratura……ce sa faca daca-i singura ……..sa mearga la chemarea naturii….au ba…????????

   1. ce-i drept, domnisoara, celelalte secretare ce s-au perindat prin fata, nu au mai facut pipi,
    au si stat fara femeie de serviciu sa le sprijine
    mai mult femeia de serviciu isi facea treaba cat de cat, adica folosea matura
    si era suficienta una, deci, probabil actuala sau actualele nu sunt sufieciente si nici eficiente

    1. Nu fi circotasa ,la cit volum de munca este si spun asta din ce am „prins ” la vizitele mele la primarie…pardo’ …la primaru’…??? ….eu nu tin partea nimanui …doar am incercat sa ma pun in pielea lor ….chiar daca nu ma incape ca-s mai” implinita” de felul meu??? si sa stii ca -i destul de greu …toti care vin la registratura se opresc ,fie pt un …..numar ?????…de inregistrare ????,fie pt un numar ???? de ordine la primaru’ ???,etc.

     1. Oare chiar nu vezi ca esti caraghioasa d-na Lidia?? te-a angajat primarul si pe tine, s-au este alta problema, mare rusine pentru primaria noastra si inainte se intamplau lucruri urate in primarie dar acum e de toata RUSINEA!

     2. D-soara…!!!???Dupa semnul intrebarii se incepe cu litera mare …geeeen
      ..”???Te-a….” si nu „???te-a…”Alo….Sorine ….gramatica maică!!! Nu ….”s-au este alta problema”…ci „sau este alta problema” intrucit” sau „poate fi inlocuit cu „ori” .DECI ESTE… S-AU …SAU…SA-U …S-A-U ….NU O ….PROBLEMA ….?????….???? Îți spun eu….este o problemă cu gramatica ta.Fuguța la scoală pînă nu se -nchide ca se da vacanta ….poate mai prinzi ceva …

     3. uite cine vorbeste de gramatica, cred ca ti-ai gresit cariera domnisoara, mai bine te-ai fi facut profa de romana, nu sa stai sa pandesti, sa filmezi si sa pozezi pe toata lumea sau mai bine ai face un copil sa nu te mai intereseze ce face unu si altul…asa este cand nu ai de lucru te uiti in ograda vecinului….urat din partea ta, te mai crezi si foarte intelectuala….:(

     4. N-AI GASIT DESCHIS LA SCOALA SAU NU TE-AU PRIMIT ??????????????? TOTUSI …GRAMATICA SI ORTOGRAFIA …NA CA SE COMPLICA TREABA !!!???…SORINE!!! „uite” cu… „U” .DACA INCA NU AI OBSERVAT DIN COMENTARII… PIELEA MEA E TABACITA DEMULT,INCLUSIV…..”OBRAJII”….????????ASA CA SINT SLABE SANSE SPRE DELOC SA MA „MISTE” SAU AFECTEZE CEVA CE SE SPUNE LA ADRESA MEA .ORICUM NU TI-AM INTELES PRIMA „INTERVENTIE” ,DAR MACAR TE-AM CORECTAT!!! DAAAAA’ VAD CA INCA GRESESTI .MACAR IN URMA INTERVENTIILOR TALE REFERITOARE LA …MINE SI NU STIU DE CE ,O SA TE CORECTEZI …D.P.D.V. GRAMATICAL…ESTI CISTIGAT !!!???
      REVINO CU UN COMENTARIU….. DOAR DACA VREI SA MAI INVETI UNA ALTA …DE-ALE GRAMATICII!!! ALTFEL….??????…TOATE BUNE !!!???

     5. nici macar nu ma intereseaza ce corecturi faci, esti a tot stiitoare chestia este ca nu trebuie neaparat sa stii gramatica ca sa fii om, iar tu chiar de stii atata gramatica NU ESTI OM…..ATAT….nimic mai mult!

     6. Ca sa nu -ti stric seara fie cum spui tu…?????Este o vorba „Aceeasi Mărie cu altă pălărie „,desi eu dupa citirea mai multor comentarii de la mai multi comentatori as adapta-o putin si ar suna cam asa :”Acelas comentator cu alta ….palarie ….sau alte palarii….coment…..Si fiindca tot NU SINT OM dupa cum spui tu hai sa-ti spun una :sa stii ca imi mentin pretentia din cele 2 reclamatii depuse la Primaria Recas ca primarul in calitate de conducator al Primariei Recas ,primarie care este angajatorul Politiei Locale Recas sa ia masuri privind sanctionarea sefului localei si celorlalti 2 agenti pt atitudinea avuta fata de mine in 21.04.2017 si ii voi pune la dispozitie in cel mai scurt timp si inregistrarile audio si video ca sa aiba primarul dovezi pt masurile ce pretind sa le ia impotriva celor 3 locali. .Mai mult ,nu ma multumeste faptul ca…… nu mi s-a dat amenda si cu asta sa ma resemnez ….trebuie „taxata” atitudinea localului sef pt starea de discomfort psihic care mi-a creat-o prin intentia dinsului ca ai lui colegi sa-mi întocmeasca un p.v. ca cica „i-am chemat fara motiv ” desi ……”motivul” era in fata ochilor celor 3.Si asta reiese din inregistrarile audio… prima si video… a doua.
      N-AI PUTUT SA TACI ??????
      P.S.:Raspunsul primit in scris de la Politia Locala Recas referitor la cazul meu este incomplet ,motiv pt care voi reveni cu o solicitare la Primaria Recas ca acesta (raspunsul ) sa fie formulat corect si complet
      siiii….nici se scrie cu N nu cu n!!!??? .MA REPET ….N-AI PUTUT SA TACI????????

 20. Domn primar.
  mai des vad politia pe strazi decat pe dumneata
  cred ca nu team mai vazut pe strazi din campania electorala
  poate faci bine sa mai treci si pe strazile noastre din satul batran sa va mai spunem si ofurile noastre
  ca cu politia am mai conversat
  da cu dumneata ba
  Ai suparat multa lume si acum stai ascuns

 21. Domn primar
  Primaria, politia, biserica si dispensarul sunt organele vitale ale unei comunitati, iar primarul este creierul. Daca aveti creier faceti-le sa functioneze, iar daca creier nu exista, desfiintati-le! Cam aici sunteti. La fel va veti desfiinta si pozitia pe care o aveti cu o astfel de gandire. Nici macar in primitivism nu a existat o astfel de viziune
  Sunteti o comunitate ce va indreptati spre pieire cu o astfel de viziune
  Primar si atat in rest nimic nu va mai trebuie ca si cum ati reusi sa substituiti si celelalte organe vitale.
  Sunteti un organism mort

 22. Domnule primar, ai atatea prioritati in comunitate, incat nu stiu cand ai timp sa te rafuiesti cu oamenii din subordine. Nu ai sa poti singur, ai nevoie de oameni, oamenii din spatele tau de propulseaza, daca pornesti un razboi, doar in lupta vei fi, nu stiu cand te vei mai preocupa si de noi cetatenii din Recas. Te stim cat esti de orgolios si razbunator, dar lasa orgoliile si desfasoara o activitate de primar. Nu ne intereseaza cat esti de cocos, pe noi ne intereseaza cum faci ca aceasta comunitate sa functioneze. Si pentru asta ai nevoie de oameniii din primarie, nimic nu vei reusi singur, in loc sa stimulezi oamenii din spatele tau , tu te razboiesti cu ei. In acesa situatie nu stiu cand mai ai timp si de lucruri mult mai serioase pentru comunitate. Este nevoie de politie cum este nevoie de primarie. Asta sa intelegi , daca inca nu ti-ai dat seama in cel de al doilea mandat.Esti razbunator si asta nu iti face cinste.

 23. Nu stiu de altii dar Berzescu foarte mult s-a mai luptat in campanie pentru Pavel. Pe mine unul m-a convins sa votez cu Pavel chiar daca stiam ce fel de om este. Ca si gospodar s-a dovedit a fi bun dar tot necioplit ramane. Am avut multe discutii contradictorii in ceea ce priveste mandatul lui Pavel si ajung sa imi dau seama ca daca cineva a facut ceva pentru el, niciodata dar niciodata nu ramane recunoscator. Iti intoarce spatele cit ai clipi. Nu e om. Si mie mi-a intors cindva spatele . Iar eu niciodata nu ii voi intoarce fata. Doar spatele meu il merita. Asa sa stii Pavele

 24. Domnule primar
  Daca acest serviciu este pentru cetateni atunci intrebati cetatenii daca este necesar acest serviciu iar cetatenii va vor raspunde ca este necesar
  Eu cetatean al comunitatii doresc sa existe un astfel de serviciu care chiar functioneaza si chiar sprijina cetatenii. Sunt probleme rezolvate de politistii locali
  Este nevoie de politiA LOCALA, domn primar
  si cand va ganditi sa il desfiintati, sa ne intrebati pe noi daca tot este facut pentru noi cetatenii

 25. De la Pavel nu avem asteptari, il cunoastem, nu are calitati si nici prea moral nu este
  ca a facut ceva pentru Recas este evident
  dar ca om lasa de dorit
  tradeaza, calca pe cadavre pentru un orgoliu personal,
  este imoral
  fara cuvant
  si fara caracter

  1. DACA PE TINE TE CALCA UNU PE BATATURA DE LA PICIORUL STING SI TE DOARE… CE FACI..??? II SPUI :”STAI NENE UN PIC SA TE LAS SA MA CALCI SI PE BATATURA DE LA PICIORUL DREPT !” SAU DACA UNU ITI ŞTOFLESTE UNA PESTE OBRAZUL STING II SPUI CA AI SI UN OBRAZ DREPT DISPONIBIL??? Orice om intreg la minte cind e provocat bineinteles ca tradeaza(tradeaza asteptarile celui ce l-a provocat neacceptind spasit umilinta ,bataia de joc,etc si riposteaza pe buna dreptate),calca peste cadavre daca acele „cadavre” isi permit sa isi bata joc de el ….si eu as face la fel …nici eu nu as fi morala ,toleranta….nu as avea cuvint si bineinteles ca nu as accepta sa isi bata joc cineva de mine.Eu nu sint aia care daca arunca unu cu pietre in mine …eu…sa arunc cu piine inapoi! Ori „arunc” direct cu bolovani….ori ii „camuflez”in bucati de piine daca ma prinde intr-o pasa buna nefericitul care isi permite sa arunce cu piatra in mine .Ia gindeste-te un pic tu ….cum ai proceda??? Si revino cu un mesaj..chiar sint curioasa…?!?!

   1. Si as proceda cum am descris mai sus dar in limitele si prevederile legilor din tara asta ….pt a -l pune la punct pe …nefericitul ” curajos ” …pt ca ….data viitoare cind are astfel de impulsuri nici sa isi caute ” pietre „pt a arunca din nou in mine sa n-o mai faca !!!

 26. ce nu stiti voi, politia locala este ca sunteti deja desfiintati. Asa prcedeaza Dumnezeiul Recasului Pavel Teodor, cand il infurii, te transforma in al sau enorias si dispune de viata ta. Dar, adevaratul Dumnezeu ii va da o lectie

 27. Nicicând nu am crezut în acest om
  Și nicicând nu m-a putut păcăli cu caracterul lui îndoielnic,
  Asta ca să mă exprim elegant
  Nu m-a păcălit și nu mă va păcăli vreodată acest om
  Dezamăgirea mea este că acest om ne conduce, adică mă reprezintă și pe mine, cea care nu l-am votat.
  Dar, aud din ce în ce mai des că nu mai are timp prea mult pentru a-și manifesta același caracter în fruntea comunității
  Speranța mea este să ne scăpăm de acest om și văd că sunt în asentimentul majorității.
  Să trăiască la fel de bine, dar nu în fruntea comunității

Lasă un răspuns