RĂSTURNARE de situație: Mașina care apare în înregistrări NU E a lui Dan Condrea

Hexi Pharma 1

Imaginile de pe camerele de supraveghere în care s-a spus că apare mașina lui Dan Condrea înainte de accident nu este, de fapt, cea de la locul accidentului în care a murit patronul Hexi Pharma, potrivit unor informații prezentate la Antena 3.

Mai exact, în imagini apare un alt autorism decât cel găsit duminică seara, la locul accidentului în care a murit Dan Condrea.

Jurnaliștii Antena 3 au consultat mai mulți dealeri Opel, iar mașina condusă de Dan Condrea era un Opel model Astra J.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona accidentului, în care se spune că mașina lui Condrea trece pe acolo înainte de tragedie, la ora 18.28, este un autoturism Opel Corsa H, după cum se vede din videoul de mai sus. În plus, diferă și stopurile.

”Stopurile arată altfel. Vorbim de un model Opel Astra H. Nu este în filmul prezentat mașina domnului Condrea”, a spus jurnalistul Oana Zamfir.

Apoi, la ora 18.38, un al doilea autoturism Opel trece prin acea zonă. Este un Opel Corsa. Așadar, niciunul din cele două autoturisme filmate de camerele de supraveghere nu coincide cu cel găsit la locul accidentului rutier în care a murit Dan Condrea.

”Deci, mașina lui Dan Condrea nu exista la ora 18 pe acel tronson de drum. Cum a ajuns mașina lui Condrea acolo (la locul accidentului – n.r.)?”, s-a întrebat Răzvan Dumitrescu.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns