Răsturnare de situație în cazul nunţii din vestul țării! Test fals pozitiv pentru mireasă. Al doilea a ieşit negativ

Răsturnare de situație în cazul nunții fiului fostului adjunct al Poliției Bihor, colonelul (r) Eugen Boc. Testul efectuat vineri de nora acestuia a arătat că NU este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit BihorJust, buletinul de analize medicale arată că mireasa nu este bolnavă de COVID-19.

Potrivit raportului de analiză emis de laboratorul Synevo, Claudiei Timiș, nora colonelului (r) Eugen Boc, i-au fost recoltate probe în dimineața de vineri, 16 octombrie. Asta după ce în cursul zilei de joi, 15 octombrie, mireasa a formulat o cerere, prin avocat, către DSP Bihor, prin care solicita să i se permită efectuarea unui nou test RT-PCR într-o unitate medicală privată.

Recoltate de un echipaj al spitalului Pelican, probele au fost trimise la laboratorul Synevo, unde au fost prelucrate, iar a doua zi, sâmbătă, a fost confirmat rezultatul testului RT-PCR: NEGATIV. Altfel spus, tânăra mireasă nu este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Vestea a fost primită chiar de ziua de naștere a mirelui, Eugen Boc jr.

Continuarea pe BihorJust.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Răsturnare de situație în cazul nunţii din vestul țării! Test fals pozitiv pentru mireasă. Al doilea a ieşit negativ

  1. Oricine poate fi si pozitiv si negativ in acelasi timp…Va dati seama ce relevanta au cifrele prezentate zilnic?A doua zi niciunul din miile de pozitivi gasiti nu ar mai fi pozitiv…noroc ca nu-i mai retesteaza nimeni,ca le-ar da cu minus…

Lasă un răspuns