Răsturnare de situaţie. Directorul care şi-a pus subordonata să-i facă pedichiura a depus plângere pentru şantaj

marian rotaru

Răsturnare de situaţie în cazul directorului din Primăria Târgu-Jiu, care a pus o angajată să îi facă pedichiura. Bărbatul a facut plângere penală pentru şantaj şi spune că ştia că poza urma să fie publicată

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu spune că ştia de foarte mult timp de acestă fotografie şi de şantajul care i se face. „Totul a fost o făcătură. E cineva din Direcţie. Toată lumea ştie! Nu vreau să mai dau nume”.

Nici fotografia nu ar fi apărut întâmplător. Dar şi aici există două variante. Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu: I-am spus acum două săptămâni, când m-a sunat cineva de la presă şi mi-a spus că deţine acea fotografie, i-am zis: „Doamnă, vedeţi ce vorbiţi!”. Nu i-am spus ce să declare.

Femeia de serviciu care apare în fotografia compromiţătoare cu şeful Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu recunoaşte că în acel moment îi făcea pedichiura superiorului său. Bărbatul i-ar fi cerut asta după ce a aflat că angajata a fost, în trecut, manichiuristă, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns