RĂSCOALĂ într-un sat din Banat! Oamenii s-au revoltat după ce o stradă a fost botezată „ILIE SÎRBU”‘

Un primar PSD din Caras-Severin vrea ca unul dintre sefii sai de partid sa ramana in istorie, astfel ca a denumit una dintre strazile din comuna pe care o pastoreste, cu numele politicianului.

Primarul comunei Obreja, Ion Peia, a reusit sa isi puna in cap aproape toata comunitatea locala dupa ce mai multe strazi au fost botezate peste noapte. Cel mai mult ii irita pe localnici faptul ca una dintre strazile din satul Ciuta, apartinator comunei Obreja, se numeste Ilie Sîrbu.

Oamenii sustin ca este inadmisibil sa fie obligati sa isi schimbe actele doar pentru ca primarul sa il linguseasca pe fostul sau sef. Edilul localitatii nu exclude sa revina asupra deciziei si sa schimbe denumirile, insa tot pe banii publici.

”Strazile astea nu vor fi trecute in buletin. E o chestie de estetic, de design, un moft al oamenilor pe care eu l-am satisfacut, ca ei or vrut sa punem nume la strazi. Si in Var sunt nemultumiti, si peste tot. Sunt zece pareri si zece denumiri. Una punem. Nu i-am cerut parerea (nr.lui Ilie Sîrbu), nici nu cred ca stie. Daca o sa am o sesizare si ii deranjeaza, o dau jos. Eu am crezut ca ii o chestie benefica pentru comuna. Platim si le schimbam”, a declarat Peia pentru resita.ro.

Citeşte şi:

Este doar pentru DOAMNE ŞI DOMNIŞOARE! Ce i s-a întâmplat unei femei în maşină… VIDEO

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “RĂSCOALĂ într-un sat din Banat! Oamenii s-au revoltat după ce o stradă a fost botezată „ILIE SÎRBU”‘

 1. La var au pus numele strazi Nicolae Sporea!
  Numele solistului vocal care nu ne reprezinta!
  Trebuie sa se inteleaga ca nu este bine!
  Sporea este un solist de muzica populara.
  Este preten cu primarul dar el inca traieste si nu e normal sa se impuna in forta fara sa fim contactati.
  Nu mai vrem sa fim tratati ca prostii.
  Ne.am saturat de comunism si de securitate!

 2. Atata pot unii primari sa arunce banii publici pe tot felul de rahaturi nefolositoare. Acesti indivizi fac orice doar pentru a fi sprijiniti de partid pentru inca un mandat in care sa fure cat mai mult!! De drumuri, canalizare, retea de apa potabila, irigatii, reparatii si dotari scoli, camine nu au auzit. Poate primarul va scoate pe piata si rachia Ilie Sarbu din prune culese de cei care ar trebui sa presteze munca in contul ajutorul social!

Lasă un răspuns