Rapperul Snoop Dogg, un mare fan al canabisului, spune că renunță la fumat

Rapperul Snoop Dogg, un mare fan al canabisului, spune că renunță la fumat

Rapperul Snoop Dogg, un mare fan al canabisului, spune că renunță la fumat

Celebrul rapper american Snoop Dogg, a cărui imagine este indisolubil legată de dragostea sa pentru marijuana, și-a surprins fanii anunțând joi că se lasă de fumat, potrivit AFP, citat de hotnews.ro.

„După multă analiză și discuții cu familia mea, am decis să mă las de fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”, a postat el pe rețelele sale de socializare.

Artistul californian, în vârstă de 52 de ani, a cărui nonșalanță este legendară, nu a precizat dacă se referea la renunțarea doar la fumat sau și la canabis.

CITEȘTE ȘI: Vremea va fi mai caldă, în vestul țării, decât normalul perioadei până la sfârșitul săptămânii viitoare

Mulți dintre fanii săi au reacționat la anunț cu scepticism, insistând că este vorba de o glumă, în timp ce alții s-au arătat îngrijorați de eventualele probleme de sănătate ale starului.

Contactat de AFP, managerul său nu a răspuns imediat.

Snoop Dogg a devenit celebru cu albumul său solo „Doggystyle”, produs de starul hip-hop Dr. Dre, la începutul anilor 1990.

Rapperul a vândut milioane de albume în întreaga lume, datorită unor hituri precum „Gin & Juice” și „Drop It Like It’s Hot”.

Cântărețul, despre care se știe că a angajat o persoană care să-i ruleze țigările de marijuana, a făcut afaceri și cu industria canabisului, care este acum legală în multe state americane.

Sursa foto: Facebook/Snoop Dogg


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *