Rapperul Nipsey Hussle, împuşcat mortal în faţa magazinului pe care îl deţinea în Los Angeles

Rapperul Ermias Davidson Ashedom, cunoscut ca Nipsey Hussle, a fost împuşcat mortal, duminică, în faţa magazinului pe care îl deţinea în cartierul Hyde Park din Los Angeles.

Potrivit Los Angeles Times, citat de Variety, Ashedom a fost împuşcat de mai multe ori şi transportat la spital unde a fost pronunţat decesul, scrie News.ro.

Nu a fost reţinut, până în prezent, niciun suspect, a declarat poliţia din Los Angeles pentru NBC.

Atacul armat, în care au fost rănite ale două persoane, a avut loc în afara Marathon Clothing Company, pe care Ashedom l-a deschis în 2017 cu doi parteneri.

Născut în 1985 şi crescut în Los Angeles, Ashedom a lansat mai multe mixtape-uri înainte de a debuta discografic anul trecut cu „Victory Lap”. A fost nominalizat la premiile Grammy, în categoria „Best Rap Album”, câştigată de „Invasion of Privacy” al lui Cardi B.

A colaborat, între alţii, cu Drake, pentru piesa „Killer”, şi cu Snoop Dogg, pentru „Upside Down”.
El avea un copil cu actriţa Lauren London.

Vestea asasinării lui Nipsey Hussle a stârnit un val de omagii online. Drake, care a dezvăluit că urma să colaboreze din nou cu rapperul la o piesă, Rihanna, Sza, Chance the Rapper, Meek Mill, Chuck D, Boi-1da, Doc Mckinney şi Murda Beatz se numără între cei care s-au exprimat regretul, conform digi24.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns