Raliu la Becicherecu Mic: concurs automobilistic de viteză și de karting

Raliu la Becicherecu Mic: concurs automobilistic de viteză și de karting

Becicherecu Mic va fi pentru a doua oară gazda unui concurs automobilistic și de karting. Etapa cu numărul patru a Campionatului de Automobilism & Drift & Karting Timis 2021, denumită „Cupa Timișului – Becicherecu Mic 2021”, se va desfășura duminică, de la ora 10, în organizarea asociației Auto Club Rally Timiș, cu sprijinul primăriei și a Consiliului Local Becicherecu Mic.

Concursul se anunță a fi unul deosebit de atractiv, de tipul circuit viteză, cu un parcurs total de 2,5 kilometri în plin centrul civic al localității Becicherecu Mic.

CITEŞTE ŞI: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 era live pe Facebook în momentul incidentului

„Traseul de drift în mod cert va face deliciul iubitorilor acestui sport, iar micuții copilași vor face furori la secțiunea de eco-karting. Nu sunt uitați nici micuții spectatori copilași din Becicherecu Mic, care la finalul concursului sunt invitați la un promo de eco-karting agrement gratuit, cu premii.

La eveniment se pot înscrie toți amatorii pasionați de automobil, condițiile fiind foarte facile, și pot participa și automobile neînmatriculate, cu maximum trei piloți pe o mașină, copilotul fiind opțional”, au transmis organizatorii.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns