Rafila: „Primele luni ale noului an se anunță dificile. Lucrez împreună cu colegii ca să depășim această perioadă cât mai repede”

Apel către spitale

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, avertizează că primele luni ale noului an se anunță dificile pentru că pandemia nu a trecut. „Pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți,” a scris Rafila pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Concediul de odihnă: V-aţi luat toate zilele de concediu aferente anului trecut?

Ministrul Sănătății a transmis un mesaj pe pagina Facebook prin care le urează românilor sănătăte, dar îi avertizează că urmează o perioadă dificilă.

„Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți”, a scris Alexandru Rafila pe rețeaua de socializare.

Alexandru Rafila  a anunțat că pregătește o strategie care va permite trecerea prin pandemie și, ulterior, refacerea sistemului medical

„Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună.

Dorința mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță. Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, a adăugat el..

Ministrul le-a mulțumit angajaților din sistemul medical pentru efortul făcut în cei doi ani de pandemie.

„Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea și altruismul vostru. Numai împreună putem reuși”, a încheiat Alexandru Rafila.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *