Rafalele de ploaie, la un pas să strice concertul de Ziua Timișoarei. Video!

ziua timisoarei 1

După ce și de dimineața ploaia a stricat mult din fastul momentului reconstituirii intrării trupelor române în Timișoara, în urmă cu 100 de ani, concertul serii a fost în pericol din cauza unei averse.

CITEȘTE ȘI: Chiar dacă ploaia a încurcat puțin lucrurile, defilarea de Ziua Timișoarei a avut loc. Ce urmează în program. Video!

Cu aproximativ două ore înainte de începerea concertului o aversă s-a abătut asupra centrului Timișoarei și mulți dintre oamenii veniți la plimbare cu gândul să rămână să asiste la concertul de ziua orașului au fugit să se pună la adăpost. Unii dintre ei s-au grăbit să plece cu mașinile din zonă, de frică să nu se dezlănțuie o furtună care să smulgă crengi sau copaci. Din fericire, ploaia și vântul au fost de scurtă durată, iar concertul începe fără probleme suplimentare. Pe scenă evoluează sâmbătă seara Phaser, Alina Eremia, Vunk și Loredana. Duminică, tot în Piața Victoriei, are loc, de la ora 19.00, Festivalul „Blues pentru Timișoara” (Bega Blues Band, Andreea Vlas, Nicu Patoi & Platonic, Ceața Blue, Ana Maria Galea Band, Loup Garou).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.