Raed Arafat vede ‘o lumină la capătul tunelului’: ‘Dacă ne concentrăm, poate vom reuși să relaxăm măsurile pe la vară, începutul toamnei’

Raed Arafat: "Nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste, după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici?"

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat luni seară, la B1 TV, că România stă foarte bine la capitolul vaccinare anti-COVID-19, ba chiar e printre primele țări europene. Șeful DSU a mai afirmat că dacă vom continua în acest ritm și respectăm și restricțiile, acestea ar putea fi relaxate la începutul toamnei, conform stiripesurse.ro.

„Înțeleg foarte bine că populația e obosită și cu toții înțelegem asta. La toți viața a fost afectată. Toți am fost nevoiți să ne schimbăm modul de viață. Dar, spre deosebire de anul trecut, acum avem o lumină la capătul tunelului – vaccinarea. Cu cât vaccinăm mai mulți, cu atât ajungem la liman mai repede.

CITEȘTE ȘI: Plătit de UVT timp de două luni fără contract de muncă, un cadru didactic a fost pus pe liber după ce a semnalat situația

România, din fericire, dintre toate țările europene stă chiar foarte bine, printre primele țări în campania de vaccinare. Dacă ne concentrăm pe campania de vaccinare și continuăm cu măsurile pe care le avem și sperăm să ținem situația sub control, atunci vom ajunge mai repede ca alții la liman și poate că putem să relaxăm măsurile mai repede, pe la vară, începutul toamnei”, a declarat Raed Arafat.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns