Raed Arafat s-a răzgândit: Nu mai există restricția legată de soți pe plajă, dar este interzis dansul

Raed Arafat, despre ridicarea unor restricții: "Suntem pe un trend de scădere și ultimul lucru pe care îl vrem este să stricăm momentul ăsta"

Raed Arafat a declarat, după ședința de Guvern, că restricția ințială care prevedea ”pentru plaje, distanța mai mică de 2 metri între persoane/șezlonguri este permisă numai pentru soți și copii însoțiți de adulți (părinți, bunici)” nu mai este valabilă. Însă, Arafat a precizat că dansul nu este permis și nici nu a fost permis, conform stiripesurse.ro.

”Măștile sunt obligatorii pentru persoanele de peste 5 ani. Spațiile și intervalele orare se stabilesc de DSP.

Proprietarii spațiilor deschise afișează la loc vizibil obligativitatea purtării măștilor în spații deschise.

Operatorii economici au obligația să respecte programul cu publicul, au obligația să limiteze numărul de clienți la numărul de scaune. Este valabil și pentru sălile de jocuri de noroc.

Nu mai este în Hotărârea de Guvern prevederea referitoare la soții care merg cu copiii pe plajă. S-a constatat că există suficiente regulamente pentru plajă, cu condiția ca ele să fie respectate. Nu mai sunt prevederi referitoare la plajă.

Dansul a rămas ca restricție, poate fi impusă la decizia Comitetului pentru Situații de Urgență. Dansul nu este permis, oricum. Faptul că s-a permis este pentru că nu s-a spus clar acest lucru, că nu este permis.”, a declarat Raed Arafat.

Foto> Fanatik.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *