Radu Ţoancă, viitorul viceprimar PSD al Timişoarei

Revenirea în politică a lui Radu Ţoancă a primit explicaţia mult-aşteptată.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru români! De astăzi se dau 25.000 de lei, bani de la stat! Înscrierile au început

Decizia sa de a părăsi corabia lui Nicolae Robu a trezit multe întrebări, mai ales că Ţoancă este renumit pentru precizia milimetrică prin care adulmecă oportunităţile ivite.

De ce a plecat, urmăreşte şi ce are aranjat?

CITEȘTE ȘI: Programul Festivalului Timfloralis

Răspunsul e cât se poate de clar: Radu Ţoancă ţinteşte funcţia de viceprimar din partea PSD al Timişoarei şi are un atuu devastator în faţa celorlalţi pretendenţi: este printre puţinii, poate chiar singurul, pe care Nicolae Robu l-ar agrea ca viceprimar.

La o privire mai atentă, se poate uşor observa că Radu Ţoancă este unicul candidat care corespunde atât sloganului „E timpul Timişoarei”, cât şi celui „România merită mai mult”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Radu Ţoancă, viitorul viceprimar PSD al Timişoarei

  1. Radu Țoanca ar putea sa fie cel mai genial viceprimar al Timisoarei. Dar ar putea sa fie si cel mai genial primar al orasului.

  2. Ziarist, om de la cultura , de la parcuri , de la sport remarcabil in toate , sluga interesului si a cui ii da un os de ros.

  3. Nu sunt foarte la curent cu politica, recunosc, dar e prima data ca aud de Radu Ţoancă. Daca ar fi facut ceva, bun sau rau, ar fi scriz ziarele despre el.

Lasă un răspuns