PUZ-ul pentru Piața Bisericii din Timișoara, în dezbatere

Primăria Municipiului Timişoara va organiza luni, 1 februarie, de la ora 16, dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Locuințe și servicii”, Piața Bisericii nr. 7. Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM timp de 60 de minute.

CITEȘTE ȘI: Deschiderea școlilor nu va fi condiționată de vaccinarea profesorilor! Anunțul ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: [email protected] primariatm.ro., până la data de 29.01.2021, ora 12. Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 29.01.2021, ora 12, intenția de participare și, totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata-limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns