Puţin ajutor la… recuperarea găurii din buget

Dacă poliţiştii români s-ar pune serios pe treabă ar contribui semnificativ la peticirea găurii de zece miliarde de lei descoperite de Liviu Dragnea în bugetul României.

În doar două săptămâni de acţiuni ale oamenilor legii, în întreaga ţară, prin realizarea a 20 de percheziţii, s-au confiscat patru autoturisme, şapte telefoane mobile, 6.850 de lei, 32.390 de euro, 55 de lire sterline, 685,75 grame de hașiș, 1.252 de grame de canabis, şapte doze de heroină, 300 de grame de substanţă solidă de culoare maronie, posibil hașiș, 35 de grame de amfetamină, 953 de plicuri cu etnobotanice, două pipe, trei cântare electronice și nouă grindere.

În total, drogurile au fost în cantitate de două kilograme, echivalentul a 40.000 de euro. Toate acţiunile poliţiştilor au fost realizate la persoane care făceau parte din grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani. Iată că ţara a devenit, în câteva zile, mai puţin „poluată” şi ceva mai… bogată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Puţin ajutor la… recuperarea găurii din buget

  1. o gaura se face numai atunci cand exista materia ,de regula o cheltuiala neeconomicoasa in termen economic,sau bani furati care constitue frauda .Se mai intampla ca o previziune sa fie certa ,dar nu intodeauna si nici-un previzionar pana acum nu a fost judecat ,fie el si de Parlament .

  2. iam vazut pe dragu si ciolos in vama cenad cu sacii de lei furati de la dragnea.penibil.greaua mostenire.astia se adreseaza doar prostilor?

  3. Chiar si ministrul de finante-PSD a recunoscut ca nu este „gaura”,
    dar ziarista da apa la moara pentru acuzele tendentioase tip. Dragnea.
    A.Toader

Lasă un răspuns