Pus sub control judiciar după ce a încercat să mituiască un poliţist. Isprava unui șofer din vestul țării în Oltenia

sanctiune

Un şofer în vârstă de 34 de ani, din Arad, oprit de poliţişti în timp ce conducea cu o viteză mai mare decât limita legală, pe DN 64, în comuna Grădinari, a fost plasat sub control judiciar după ce a încercat să mituiască un poliţist din Olt. Potrivit unui comunicat remis de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Olt, şoferul a fost depsitat cu 109 kilometi la oră şi i-a oferit poliţistului suma de 100 de euro pentru a nu fi sancţionat.

CITEȘTE ȘI:

Agentul de poliţie rutieră l-a denunţat pe şofer, acesta din urmă fiind acum cercetat pentru dare de mită.

„Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Arad, a condus un autoturism pe raza localității Grădinari, cu viteza de 109 km/h. Pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere și a nu fi sancționat pentru lipsa dovezii înlocuitoare certificatului de înmatriculare, conducătorul auto a oferit polițistului care completa procesul-verbal de sancționare, suma de 100 de euro. Polițistul a sesizat imediat situația la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Olt, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului”, arată DGA.

Față de conducătorul auto, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns