”Pur și simplu v-ați luat la trântă cu bătrânii României”. Asta le-a reproșat deputatul Alfred Simonis reprezentanților Guvernului Orban

PSD a impus  în Parlament majorarea pensiilor cu 40 la sută, în plen fiind adoptate proiectele privind rectificarea bugetului de stat și al asigurărilor sociale pe acest an, care includ și amendamentul referitor creșterea veniturilor pensionarilor. Liderul deputaților PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, a avut un discurs dur la adresa premierului și a Guvernului.

”Bătrânii României, oamenii care au clădit această țară, părinții și bunicii noștri, omaneii datorită cărora această țară e întreagă, oameni care au muncit pe brânci pentru ca această țară să se dezvolte și să existe în forma în care există astăzi. Au nevoie de apreciere acești oameni, de dragoste, de recunoștință, în alte societăți bătrânii sunt venerați stimați membri PNL și USR, sunt apreciați, sunt îngrijiți de generațiile viitoare, cele de tineri. Voi vreți să-i lăsați să se descurce singuri într-o epocă în care e din ce în ce mai greu să te descurci singur”, a spus deputatul Simonis.

Acesta a continuat în nota critică la adresa guvernanților, de la tribuna Parlamentului: ”Cinci milioane de oameni așteaptă dreptate. Înainte de a veni la putere ați anunțat și dumneavoastră (n.r. Ludovic Orban) și Guvernul dumneavoastră și președintele României că se susține și că veți implementa această lege. Până ați ajuns la putere, după care v-ați răzgândit. Oamenii pe care dumneavoastră îi numiți asistați sociali, unii dintre ei probabil că mai au câțiva ani, poate luni, gândiți-vă la asta atunci când veți vota și veți încerca să blocați în continuare bunăstare măcar pentru câteva luni, ani, pentru acești oameni.”

Alfred Simonis a transmis un mesaj foarte clar către liberali și a explicat de ce face Partidul Social Democrat insistă să voteze această lege atât de importantă pentru pensionarii României: ”Opriți-vă din furat, opriți-vă din tunuri, opriți-vă din cheltuieli nejustificate și veți avea bani, e foarte simplu. PSD face ceea ce a anunțat în ultimii ani de zile și a demonstrat de fiecare dată că se ține de cuvânt atunci când a vorbir de majorări de pensii, de majorări de salarii de alocații și de alte cheltuieli.”

Proiectul de lege pentru aprobarea rectificării bugetului de stat, cu modificările impuse de PSD, a fost adoptat cu 242 de voturi pentru, 147 împotrivă, iar proiectul de aprobare a rectificării bugetului asigurărilor sociale a fost adoptat cu voturi 246 pentru și 104 împotrivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “”Pur și simplu v-ați luat la trântă cu bătrânii României”. Asta le-a reproșat deputatul Alfred Simonis reprezentanților Guvernului Orban

  1. Dacă toate lichelele din politica,ca si tine,toti hotii din Parlament si toti fripturisti din justitie ar fi lăsați fara serviciul de tăietori de frunze la câini si fara averile ilegale atunci vor fi bani de pensii!!!!

  2. Tara cade sub criza medicala. Productia a cazut la jumate. In sectorul privat oamenii raman fara slujba.
    In schimb la angajatii de la stat parca nu ar fi nici o criza. Salariile merg ca inainte dar fara ca angajatii sa vina la lucru. Sporurile se mentin, chiar cresc. pensionarii isi primesc pensia ca inainte si chiar se mareste cu 40% !!!

    Mai trebuie sa spun ceva? Economia cade cu 40% iar pensiile cresc cu 40%. CRIMINALII DE POLITICIENI PSD-isti !!!!

  3. Toate partidele ,indiferent de coloratura politica,iau la tranta batranii pensionari agricultori incepand cu 1 septembrie 2007,ii fura cu nerusinare ,pentru ei legile sunt optionale.Care ar fi solutia ,o greva fiscala sau laCEDO.

Lasă un răspuns