Punct de recoltare pentru analize medicale la Neuromed

În cadrul Policlinicii Neuromed a fost deschis un punct de recoltare pentru analize medicale în parteneriat cu Synevo România. Programul de recoltări este următorul: lunivineri, între orele 8–14. Telefon pentru informații: 0751517670.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în Timiş. O tânără de 26 de ani a pierit

Rezultatele analizelor de laborator sunt un pas important în stabilirea diagnosticului. Portofoliul Synevo cuprinde peste 2000 de investigaţii diferite de laborator precum hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie, genetică şi biologie moleculară. Ambulatoriul de specialitate Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, Cardiologie, Gastroenterologie, Chirurgie generală, Endocrinologie, Reumatologie, Ortopedie și Traumatologie, Psihiatrie și se pot face ecografii cardiace, ecografiii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, Holter ECG și Holter de tensiune.

Pentru informații și programări puteţi suna la următorul număr de telefon: 0256 292 637. Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul pe Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 43.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.