„PSD va reveni la guvernare, mult mai întărit”, a declarat Eugen Teodorovici, preşedinte executiv al PSD

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, preşedinte executiv al PSD, este foarte optimist în privinţa viitorului partidului. Chiar dacă este într-o iminentă opoziţie, PSD va reveni la guvernare şi va fi „mult mai întărit”, spune liderul PSD: „Mă bucur să constat, peste tot în ţară, o schimbare de atitudine a oamenilor faţă de PSD. Tot mai mulţi dintre ei încep să înţeleagă că lucrurile stau aşa cum am spus noi. Desigur, nu suntem perfecţi, dar nu aţi auzit ca PSD să taie sau să închidă, aşa cum o să facă viitoarea guvernare. Nu prea văd să vină cineva cu soluţii magice şi mă aştept ca acuzaţiile să vină asupra mea, dar va fi un mare fâs, pentru că sunt acuzaţii nefindate. Cifrele vorbesc de la sine. În economie, un om de la finanţe nu-şi permite să mintă”.

CITEȘTE ȘI: La Timișoara, un neamț a deprins prea repede metehne balcanice

Legat de situaţia bugetară a ţării, Teodorovici a spus că în guvernarea PSD s-au respectat toate obligaţiile şi că închiderea fiscală a fiecărui an a fost exact aşa cum a promis guvernul: „Sunt date confirmate de Eurostat. Estimez o scădere a deficitul bugetar pentru luna octombrie.

Mai departe, nu ştiu ce va fi şi nu sunt convins dacă PNL îşi doreşte cu adevărat să vină la guvernare. Ei trebuie să-şi asume, însă, acest lucru, pentru că nu se pot juca cu guvernarea. Noi suntem pregătiţi pentru orice şi vom face opoziţie cu fruntea sus. Oamenii vor putea să compare ce am lăsat noi şi ceea ce fac alţii. Din păcate, însă, asta ne va costa pe toţi”.

O idee interesantă lansată de preşedintele executiv al PSD a fost legată de comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, aspect pentru care social-democratul crede că trebuie purtate discuţii. Eugen Teodorovici a fost prezent la Timişoara, unde a participat la şedinţa Biroului Politic Judeţean al PSD Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„PSD va reveni la guvernare, mult mai întărit”, a declarat Eugen Teodorovici, preşedinte executiv al PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.