PSD Timiș, reacție dură în scandalul momentului

PSD Timiș a reacționat la scandalul din filiala PNL și a remis un comunicat de presă.

Iată documentul: ”Dilema PNL: Timișul european sau cine dă mai mult? Clientelismul pare să fie criteriul esențial la întocmirea listelor de candidați ai PNL Timiș. Clar ca lumina zilei, activitatea politică nu are nici o legătură cu meritocrația.

După cum arată dezvăluiri chiar din interiorul filialei, “puterea” vine din numărul de contracte încheiate cu fostul primar, actual președinte ales al CJT, Alin Nica, lider interimar al filialei județene liberale și omul care scrie lista, în final.  La vremuri noi tot metehnele vechi, nu?

Ceea ce i se reproșa fostului lider, Nicolae Robu, rămâne motiv de reproș și pentru actualul: clientelă, grup de interese, favoritisme în detrimentul unor reale merite, fariseism, toate vechi și la fel de valabile. Lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare este un mix perfect de “clienți” cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau chiar certați cu legea, pe lângă actuali parlamentari sau oameni de partid cu rezultate.

Deși nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire în funcția de președinte interimar, Alin Nica își dă arama pe față și se transformă din lider european în <orientat>”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “PSD Timiș, reacție dură în scandalul momentului

  1. Spune PSD-ul care este un partid de fapt o mlaștină care se poate seca prin desfințare și totuși nu am reușit să trecem de această zi fără un comentariu Alfred ist!!!!

  2. PSD-ul a facut altceva? Pana si sefii de birouri de prin firmele de stat erau politruci psd, la mitingul de la Bucuresti au obligat angajatii sa participe, dusi cu microbuze si autobuze iar cine a refuzat a fost destituit in scurt timp, la fel la vizitele prim-ministrului in judet, trebuiau aplaudaci

Lasă un răspuns