PSD Timiș, reacție după scandalul-monstru de la liberali

PSD Timiș, reacție după scandalul-monstru de la liberali

PSD Timiș a taxat prompt haosul din PNL Timișoara, devenit vizibil la alegerile de astăzi. Președintele Alfred Simonis spune că PNL se discreditează prin astfel de acțiuni:

”De mult nu am mai avut în politica românească scene tragi-comice ca astăzi, la tentativa de conferință municipală a PNL Timişoara. Firme de paza, cefe late, poliție, îmbrânceli, huiduieli, zeci de oameni ținuți afară în ploaie – aşa a arătat jalnicul spectacol servit de liberalii din Timiş. Caragiale ar fi cu siguranță invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol grotescul personajelor sale. Filmările de la fața locului te duc cu gândul la birtul din Dudeştii Noi sau la o încăierare între nuntaşi băuți la o sală de evenimente din Sânnicolaul Mare şi nicidecum la un eveniment public, desfăşurat în cel mai civilizat oraş al țării.

Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara, pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioşi şi responsabili, chiar dacă sunt adversari ideologici. Este jenant pentru un lider de partid, ditamai preşedintele de Consiliu Județean, să fie huiduit la scenă deschisă de colegii de partid, să fie considerat hoț şi să i se ceară demisia!

Vorbele grele aruncate in spațiul public de cele două tabere din PNL discreditează pe termen lung acest partid în Timişoara şi ne dezvăluie nişte lideri infantili, incapabili să fie credibili măcar in fața propriilor colegi, căci despre performanțe administrative nu cred că are rost să mai vorbim!”.

CITEȘTE ȘI: Furturi, îmbrânceli și falsuri la alegerile din PNL Timișoara

De asemenea, și senatorul Sebastian Răducanu a reacționat după scandalul cu bodyguarzi și poliție de la alegerile liberalilor: ”Se spune că tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Dacă liberalii, în calitate de inițiatori ai proiectului „România educată”, au un astfel de comportament în privința unor alegeri interne, atunci nu vreau să-mi imaginez cât de educată o să fie România după guvernarea liberală.

Încercarea eșuată a PNL Timișoara de a-și alege conducerea municipală, astăzi, este o dovadă alarmantă de grotesc și iresponsabilitate. Oare asta și-au dorit timișorenii? Circ și pâine pe bani publici? Dacă ei nu se pot organiza pentru alegeri interne, cum ne putem aștepta să lucreze în echipă pentru județul Timiș și pentru Timișoara?  Transformarea conferinței municipale a liberalilor într-un circ cu poliție, bodyguarzi, certuri și îmbrânceli dovedește cât de educată și onorabilă este filiala PNL Timiș. Cearta publică de astăzi discreditează un partid cu pretenții de modernitate și care aspiră spre o Românie altfel”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “PSD Timiș, reacție după scandalul-monstru de la liberali

  1. PSD sa se abtina,nici ei nu sunt mai buni.Dragnea devenise un mic Fidel Castro.Acum revenind la scena politica – PNL ne arata ca este un partid Nematurizat,Haotic pe alocuri si care va sfarsi prin Implozie.TRAGEDIA Romaniei si acestui Popor prea rabdator,este ca nu am stiut sa ne alegem valoric Conducatorii.DACII aveau MARELE SFAT al Batranilor si vorbele lor erau Lege.Avem nevoie de oameni Lucizi,Onesti,Capabili si Cerebrali.Partidele actuale sunt pline de oameni cu interese si traseisti.Ideologiile lor sunt chiar de ei neintelese.Poporul ramane ca intotdeauna o victima si pierzant in fata altor popoare.Generatiile nostre viitoare vor fi tot de sacrificiu.

    1. Nimeni nu spune ca sunt mai buni,dar sa te te lauzi ca tu esti mai bun ,e ridicol.Macar taci din gura.Cu ce e mai bun Iohannis ca Dragnea?Iohannis incalca continuu constitutia.Mai tineti minte banculcu Ceausescu care canta la yambal?Pe aici am fost,pe aici n-am fost.

Lasă un răspuns