PSD Timiş, pregătit pentru mişcări de stradă

PSD Timiş transmite un mesaj ferm de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, în urma plângerii penale făcute de liderul PNL Ludovic Orban.

Întrunirea regională de sâmbătă, desfăşurată la sediul PSD Timiş, s-a materializat prin adoptarea unei rezoluţii prin care partidul este alături de premier. Rezoluţia a fost votată în unanimitate.

„Mesajul nostru este unul cât se poate de clar, anume acela al nevoii de stabilitate şi al menţinerii echipei guvernamentale. Suntem pregătiţi inclusiv pentru mişcări de stradă, pentru a susţine guvernarea”, a declarat Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiş.

La evenimentul de la Timişoara, au fost prezenţi, alături de lideri judeţeni din zona de vest, miniştrii Mihai Fifor şi Natalia Intotero. „Am dorit  şi să dăm un semnal că la Timişoara există o organizaţie puternică, pe care o respectăm ca atare, iar unanimitatea votului spune totul despre faptul că nu putem asista pasivi la încercările de discreditare şi destabilizare”, a declarat Mihai Fifor.

Pe de altă parte, ministrul apărării naţionale a anunţat că este pregătit să transfere Consiliului Judeţean Timiş clădirea garnizoanei din Piaţa Libertăţii, unde CJT va amenaja Muzeul Revoluţiei. Se speră ca acest muzeu să fie deschis în 2021, anul în care Timişoara va deveni Capitală Culturală Europeană. După preluarea clădrii, CJT îşi va asuma investiţia şi organizarea muzeului în totalitate.

5 Comments
jony 20/05/2018
Asa sustineti analfabeta vai si amar de voi psd-isti ca santeti in stare sa pupati si fundul lui dragnea numai sa aveti o functie bine platita pacat de biata tara ca e guvernata de niste incapabili Aparati o persoana care nu are nici o treaba cu functia pe care o detine doar executa ce spune popandaul dragnea
Bogdan 20/05/2018
Ce drac de legatura are psdul cu deschiderea muzeului revolutiei? Articol scris pe wc?
sauron maitra 20/05/2018
PSD are suficienta putere politica pentru a-si rezolva disputele cu adversarii si fara ajutorul strazii. Opozitia (practic inexistenta) este cea care s-a obisnuit in ultimii ani sa faca politica cu masa de manevra in strada si cu facebook-ul.
Bănățan 20/05/2018
Iasa gandaci pe strada?