PSD Timiş, pregătit pentru mişcări de stradă

rezolutie

PSD Timiş transmite un mesaj ferm de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, în urma plângerii penale făcute de liderul PNL Ludovic Orban.

Întrunirea regională de sâmbătă, desfăşurată la sediul PSD Timiş, s-a materializat prin adoptarea unei rezoluţii prin care partidul este alături de premier. Rezoluţia a fost votată în unanimitate.

„Mesajul nostru este unul cât se poate de clar, anume acela al nevoii de stabilitate şi al menţinerii echipei guvernamentale. Suntem pregătiţi inclusiv pentru mişcări de stradă, pentru a susţine guvernarea”, a declarat Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiş.

La evenimentul de la Timişoara, au fost prezenţi, alături de lideri judeţeni din zona de vest, miniştrii Mihai Fifor şi Natalia Intotero. „Am dorit  şi să dăm un semnal că la Timişoara există o organizaţie puternică, pe care o respectăm ca atare, iar unanimitatea votului spune totul despre faptul că nu putem asista pasivi la încercările de discreditare şi destabilizare”, a declarat Mihai Fifor.

Pe de altă parte, ministrul apărării naţionale a anunţat că este pregătit să transfere Consiliului Judeţean Timiş clădirea garnizoanei din Piaţa Libertăţii, unde CJT va amenaja Muzeul Revoluţiei. Se speră ca acest muzeu să fie deschis în 2021, anul în care Timişoara va deveni Capitală Culturală Europeană. După preluarea clădrii, CJT îşi va asuma investiţia şi organizarea muzeului în totalitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “PSD Timiş, pregătit pentru mişcări de stradă

  1. PSD are suficienta putere politica pentru a-si rezolva disputele cu adversarii si fara ajutorul strazii. Opozitia (practic inexistenta) este cea care s-a obisnuit in ultimii ani sa faca politica cu masa de manevra in strada si cu facebook-ul.

    1. Punerea in practica a marețului program de guvernare în urma căruia era programat sa curgă valuri de bunăstare și salarii babane nu ar trebui să aducă numai succesuri și valuri de simpatie din partea tuturor. Dacă azi (in loc de chefuri) pesedeul se pregătește de “lupte de stradă” asta arată că programul de guvernare este doar o mare minciună livrată unei turme mari de creduli care nu învață nimic din Greșelile trecutului. O șleahtă de politruci mafioți puși pe căpătuiala care ar trebui scoși cu suturi în fund din Banat.

  2. Asa sustineti analfabeta vai si amar de voi psd-isti ca santeti in stare sa pupati si fundul lui dragnea numai sa aveti o functie bine platita pacat de biata tara ca e guvernata de niste incapabili Aparati o persoana care nu are nici o treaba cu functia pe care o detine doar executa ce spune popandaul dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *