PSD Timiș, foc și pară după rectificarea bugetară

psd sediu

Ultima rectificare bugetară a stârnit furia celor din PSD Timiș, care acuză o împărțire pe criterii politice, favorizați fiind primarii PNL. Iată comunicarul remis de social-democraii timișeni: ”Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern.

Fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului. Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica.

Orașul Recaș primește 55 de mii de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi, localitatea Șag primește 52 de mii de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare 59 de mii de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult. Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid. Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “PSD Timiș, foc și pară după rectificarea bugetară

  1. Dacă erați voi tovarăși PSD-isti la butoane erați mai corecți? Nu vă mai plîngeti că doar vă știți ce caracter politic aveți și ce ați facut și voi cînd erați la guvernare.La muncă cu voi, dacă nu renunțați la a mai face politică sau nu aveți atunci alta activitate.

  2. Cine vorbeste, PSD lui Nastase care a construit cea mai scumpa autostrada, pardon ciot de autostrada langa Cluj cu Behtel la un cost de peste 15 milioane euro pe kilometru!

  3. Lasa ca nici PSD ul nu a facut altfel . Aceasi Marie dar cu alta palarie..Acum cu PNL la butoane se face putina dreptate..Asta este viata cine castiga se bucura cine pierde plange..PSD ul plange acum la greu….

  4. Stiti vorba voastra a psd,FACEM PENTRUCA PUTEM…….si la urma urmei ce mai vreti,o parte din primarii pnl sunt fosti psd-isti.Deci, totul este un mare KK !

Lasă un răspuns