PSD schimbă echipa de la Consiliul Local Timişoara

PSD a prezentat lista candidaţilor pentru Consiliul Local Timişoara. Este, însă, doar o măsură preliminară, atâta vreme cât tabelul este dat în ordine alfabetică şi nu conform locului ocupat pe lista de candidaturi, lucrul cel mai important.

Una e să fii pe primul loc şi alta e să închizi lista, deşi, în acte, fiecare este candidat. Totuşi, chiar şi aşa, se pot trage unele concluzii în ceea ce priveşte politica social-democraţilor la nivel de Timişoara.

În primul rând, dispar de pe listă doi actuali consilieri locali, Ramona Olteanu şi Romaniţa Jumanca, acestora adăugându-li-se şi Radu Ţoancă, deja plecat din partid. Nu înseamnă că cele două consiliere părăsesc scena politică, întrucât ambele vor candida la Consiliul Judeţean Timiş.

În al doilea rând, pe listă apare şi preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu (foto), care va fi, probabil, pe poziţia fruntaşă.

Este de remarcat, de asemenea, şi componenta medicală puternică aruncată în luptă, cu multe nume de top: Florin Bârsăşteanu, Marius Craina, Victor Dumitraşcu şi Octavian Mazilu.

O altă caracteristică interesantă a listei este dată de ponderea femeilor, acestea reprezentând o treime din totalul candidaţilor. Sunt şi mulţi tineri pe listă, al căror elan va fi stăvilit de experienţa septuagenarului Traian Stoia, de asemenea, candidat pentru un nou mandat.

2 Comments
ianc ioan 16/12/2015
...Bunä tarä,rea croialä ... VIN AI NOSTRI,PLEAC-AI NOSTRI...