PSD, despre un sondaj USR legat de Rafila: V-a bătut prof. Rafila din primul tur

PSD, despre un sondaj USR legat de Rafila: V-a bătut prof. Rafila din primul tur

PSD îi acuză pe liderii USR că au lansat un sondaj online despre activitatea lui Alexandru Rafila, însă l-au retras după ce rezultatele au fost favorabile ministrului Sănătății.

„USR ZERO – v-a bătut prof. Rafila din primul tur! După 24 de ore de la marele sondaj on-line lansat de USR, rezultatele arată clar că românii îl susțin pe ministrul Rafila și măsurile luate de acesta. Românii știu să facă diferența între cei care iau măsuri pentru oameni și cei care și-au bătut joc un an de zile de sistemul de sănătate”, anunță PSD.

Conform social-democraților, ceea ce este „extrem de grav” însă e faptul că USR, cu ai săi „apostoli ai corectitudinii”, plătesc „reclamă mincinoasă din bani publici pentru a-l discredita pe ministrul Alexandru Rafila”.

„PS: Cioloș, pune-ți masca! Ar fi un gest de minim bun-simț înainte de a mai critica măsurile sanitare! PS2: E timpul să leșine din nou serverele pe partea de sondaj”, postează PSD.

CITEȘTE ȘI: România devine dependentă de importurile de alimente. Fost ministru al Agriculturii: „Intrăm în zona unui risc major”

Potrivit imaginilor postate de social-democrați, la întrebarea „ce notă i-ați da lui Alexandru Rafila”, 53% dintre cei chestionați au răspund „foarte bun”, conform Mediafax.

Sondajul online nu apare pe pagina oficială a USR.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *