PSD, campanie pentru aflarea adevărului despre primarul Timișoarei

Refuzul lui Dominic Fritz de a-și publica, deocamdată, actele de studii și de domiciliu, precum și ieșirea furibundă a acestuia din urmă cu trei zile, au determinat noi reacții în spațul public.

PSD Timișoara a demarat o campanie în acest sens, fiind remis un comunicat de presă:

”Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz. Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit.

Opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu este o reacție total lipsită de transparență, acel ”concept” pe care și-au condus aproape toată campania de alegeri pentru Primăria Municipiului Timișoara și pe care îl resping acum prin invocarea unor argumente puerile. Am înțeles că #farapenaliinfunctiipublice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și #transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “PSD, campanie pentru aflarea adevărului despre primarul Timișoarei

  1. Chiar, cine e DF?
    Interesant: locuitorii orașului de frunce din Romania habar nu au pe cine au ales primar. 
    În mod normal, la biroul Resurse Umane din Primăria Timișoara ar trebui sa existe actele aleșilor și angajaților locali. Nu știu dacă RU nu are chiar obligația de a face publice actele în discuție, precum e cazul declarațiilor de venit și de avere, dar trebuie sigur sa le pună la dispoziția unui tribunal, la cererea acestuia.
    Deci… ?! 

  2. Vrem să știm – cu celeritate – cine este Dominic Samuel Fritz. Ceea ce a dezvăluit presa și au demonstrat faptele și vorbele sale îl arată ca un individ mediocru și total incompetent, cu comportament nazistoid.

  3. O sa mor de ras,cand,voi astia care l-ati votat pe stunful fritz,o sa vedeti ce a-ti ales…un ausslander no name cu 4 clase….votul la misto nu a fost benefic Timisoarei…ca nu cred ca a-ti votat cu capul si cu inima,mai ales spre binele orasului,a fost clar un vot anti Robu,care acum s-a transformat intr-o comedie neagra pe spatele nostru.  

  4. Eh si voi puneti intrebarea asta cam tarziu. Cine sa fie ….E un „plod facut din flori” de prea haiducul Ciuhandu caruia tare mult iubea escapadele prin Karlsruhe unde isi ascundea ibovnica. Timpul a trecut si tata are acum o istorie in Primarie si un viitor asigurat. Deci acum intelegeti de ce Itzik vorbeste asa bine romaneste? Si de ce ascunde multe. 

Lasă un răspuns