PSD anulează “golurile” înscrise de Robu

PSD Timiş susţine că primarul Timișoarei se laudă cu un proiect care nu-i aparține. Compania Națională de Investiții a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate ale noului stadion din Timișoara.

Noua arenă sportivă, care se va construi pe locul actualului stadion “Dan Păltinișanu”, va avea o capacitate de 30.000 de locuri și va corespunde celor mai înalte standarde sportive.

Într-un comunicat de presă, PSD Timiş spune că meritele nu îi aparţin lui Nicolae Robu, ci lui Călin Dobra: “Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Timiș, condus de un membru al PSD, Călin Dobra, iar demersurile pentru demararea acestui proiect au fost susținute constant de către reprezentanții PSD. Cu toate acestea, liberalul Nicolae Robu, cel care vizează un nou mandat de primar al Timișoarei, încearcă să-și asume meritele demarării acestui proiect. Primarul orașului de pe Bega încearcă să acrediteze ideea că realizarea noului stadion este “o preocupare tenace” încă din 2012.

În realitate, însă, primarul Timișoarei s-a opus noului stadion, deoarece acesta este promovat de președintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, de la PSD”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Tedy 24 ianuarie 2020
De ce nu publicați comentariul lui Tedy
Tedy 24 ianuarie 2020
Robu s-a opus proiectului lui Dobra pentru ca acesta vroia sa-l facă la Giroc,așa ca nu dezinformati