Proteste la Timișoara, împotriva deciziei CCR de a-i cere președintelui revocarea Codruței Kovesi

protest timisoara

Sute de timișoreni s-au strâns, miercuri seară, în centrul orașului pentru a protesta față de decizia Curții Constituționale de a-i cere președintelui revocarea Codruței Kovesi din funcția de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Oamenii și-au exprimat dezaprobarea față de atacurile sistematice ale actualei puteri la adresa justiției și au scandat „CCR, sluga PSD”, „PSD, ciuma roșie”, „Jos penalii!”, „Hoții”, fluturând steaguri și pancarte cu mesaje puternice și clare, de genul „Punctul 8 de la Timișoara: fără comuniști, fără penali!”.

Protestatarii – în rândul cărora a apărut și primarul Nicolae Robu – au pornit apoi într-un marș prin Piața Victoriei, cerându-le și celor care îi priveau să li se alăture: „Veniți cu noi, vă fură și pe voi!” sau „Dacă vă pasă, nu stați la terasă!”.

Proteste similare au avut loc miercuri seară la Sibiu și București, în Capitală circa 2.000 de manifestanți blocând circulația în zona Palatului Victoria.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Proteste la Timișoara, împotriva deciziei CCR de a-i cere președintelui revocarea Codruței Kovesi

  1. suntem o tara de dezordonati ,nimic nu ne place ,dezordinea e la ordinea zilei ,privirile sunt tintite intodeauna catre un sef de partid si nu a adevaratului personaj care este de fapt cel mai puternic la ora actuala sustinut si de puterea straina ,care face ce vrea muschii lui si a profitorilor straini .Domne cat de actual este Petre Tutea si Caragiale .

Lasă un răspuns