Protest în Piaţa Victoriei

Aproximativ 30 de persoane se află, la această oră, în Piaţa Victoriei, la protestul anunţat de Organizația Timișoara Civică.

„La doi ani de la primele proteste împotriva infamei OUG 13 guvernul anunță o nouă bombă legislativă: ordonanță de urgență pentru cei condamnați de sentințele definitive date de completurile de cinci judecători de la instanța supremă începând cu anul 2014.

Ordonanța de urgență intră în vigoare și își face efectul imediat de la publicarea în Monitorul Oficial indiferent de conținutul ei. Nimic nu o poate opri, chiar dacă este neconstituțională.

Chiar și dacă ulterior se abrogă, până la abrogare ea își face efectul.

Mii de decizii definitive, printre care, evident, și condamnarea definitivă primită de Liviu Dragnea, se vor rejudeca după cum vor Tudorel Toader și Viorica Dăncilă.

Este exact aceeași situație ca și OUG 13 care amnistia și grația infractori fără a ține cont de vreun criteriu obiectiv.

La fel ca acum doi ani, este momentul să ieșim în stradă și să cerem legiferarea prin legi date de parlament nu prin ordonanțe de urgență date de guvern.

Mai ales atunci când scopul legiferării nu reprezintă nicidecum o urgență”, explică organizatorii manifestării.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Protest în Piaţa Victoriei

  1. Nu mai votati PSD…Ciuma rosie este PSD ista… Acesta nu este guvernul Romaniei este a lui Deddy ( Dragnea) Pacat de tara asta ca a ajuns condusa de infractori care au ajuns la conducere prin minciuna in campania electorala.. Au promis orice numai sa ajunga la putere, dar nu au scos un cuvant despre justitie si ca vor scoate puscariasii pe strazi si isi vor apara penalii…. Un condamnat penal conduce Romania si noi stam si ne uitam la ei…. Oare cat mai rabdam?

Lasă un răspuns