Protest de amploare! Ce se întâmplă cu Centura Aradului

centura arad 1

Mai mulți arădeni organizează, duminică, un protest pentru că șoseaua de centură a municipiului, parte din DN7, trece prin cartierul lor, Gai, anunță realitateadearad.net.  Drumul, care duce către Nădlac, cel mai mare punct de trecere a frontierei din vestul țării, este foarte circulat, astfel că au parte numai de zgomote, poluare și accidente.

CITEȘTE ȘI: Toți șoferii sunt vizați! Ce se întâmplă cu impozitul auto

Protestul de duminică, 19 ianuarie, este autorizat și începe de la ora 15.00. Locul de întâlnire al arădenilor este la intersecția străzilor Dunării și Ștefan Tenețchi (centură).

Organizatorii au anunțat că participanții au fost rugați să poarte veste reflectorizante, pentru că protestul va avea loc pe partea carosabilă.

Ce spune inițiatorul protestului, Flavius Dumitraș: „ca urmare a indiferenței cu care suntem tratați de către autorități, noi, locuitorii cartierului Gai, vom ieși din nou în strada pentru a le cere factorilor determinanți de la nivelul local cât și celor de la nivelul național, rezolvarea cât mai urgentă a problemei principale a zonei, centura rutieră. Sau mai bine spus, demararea procedurilor pentru proiectarea și executarea inelului de centură care deocamdată nu există decât prin articole de presă și în imaginația unora! Concret, nu s-a mișcat nici un deget pentru a transforma aceste zvonuri în realitate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns