Proprietar-surpriză al vilei din foto-ghicitoare

WhatsApp Image 2021 10 23 at 14.58.48

Cea mai celebră vilă din Timișoara a devenit  imobilul de pe strada Eneas nr. 114. Tocmai de aceea, ”Renașterea bănățeană” a lansat o provocare publică, în care cititorii erau îndemnați să spună ce personalitate deține vila respectivă.

CITEȘTE ȘI: Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Zeci de pompieri au ajuns la faţa locului

Au fost trei variante de răspuns: a) Ionuț Nasleu; b) Nicolae Oprea; c) Dominic Fritz. Cele mai multe răspunsuri s-au îndreptat spre varianta c, însă, din păcate pentru cei care erau convinși că dețin adevărul, nu aceasta era varianta corectă, cum nici primele două nu se potrivesc. Adevăratul proprietar al vilei evaluate la 300.000 de euro este Yiran Lin, diplomat ONU.

Absolut întâmplător, fericita proprietară a acestui imobil celebru este soția primarului Timișoarei, Dominic Fritz. Edilul-șef deține doar terenul pe care se află vila, donat de către soție, după cum însuși acesta a ținut să clarifice: ”Soția mea, nefiind cetățean UE, nu are voie să dețină terenuri în România, doar imobile. Așa că m-a făcut pe mine proprietar al terenului pe care stă casa ei. Îi mulțumesc”.

Prin urmare, primarul Timișoarei nu are nici un merit în achiziționarea imobilului de invidiat, acesta fiind încununarea muncii depuse de Yiran Lin, soția sa, în timpul misiunilor ONU la care  participat. Total întâmplător, s-a nimerit ca achiziția să fie făcută la un an după ce soțul său a devenit primar, derutându-i, astefl, pe cititorii noștri care au indicat răspunsul corect ca fiind la litera c.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Proprietar-surpriză al vilei din foto-ghicitoare

  1. Yiran Lin ma lasati in pace alta abureala Un dizident chinez castiga in misiuni ONU si de unde si pina unde China perticipa la misiuni ONU suma asta?Nici macar un general american care era activ in luptele din desert,Afganista,Irak nu castiga in 10 ani poate mai putin chiar suma de cel putin 300000 euro.Si ce coincidenta fantastica ca dupa un an de zile cumpara vila asta!!Sau aici sant si bani din PARANDARAT de la primarie????Soția mea, nefiind cetățean UE, nu are voie să dețină terenuri în România asta cum am mai spus este o ABUREALA ala USR-Fritz ca in momentul casatoriei nu o oprea nici o lege sa devina cetatean UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *