Proiectul „Școala ta în siguranță!” a ajuns la Liceul Tehnologic Azur (foto)

Proiectul „Școala ta în siguranță!” a ajuns la Liceul Tehnologic Azur (foto)

Proiectul „Școala ta în siguranță!” a ajuns la Liceul Tehnologic Azur (foto)

Având ca organizator principal Instituția Prefectului, proiectul pilot „Școala ta în siguranță!” a reușit, în timp scurt, să stârnească interesul instituțiilor de învățământ din Timișoara.

azur 2

După Liceul Waldorf – prima unitate de învățământ în care s-au desfășurat activitățile proiectului, marți, 7 februarie, a venit rândul Liceului Tehnologic Azur.

CITEȘTE ȘI: Parcare multietajată lângă Spitalul „Louis Țurcanu”? Mai e mult până departe…

„Școala ta în siguranță! – astăzi, ne-am întâlnit cu elevi de la Liceul Tehnologic Azur. Dialogul a stat la baza activităților educative și de informare. Elevii au dat dovadă de deschidere și înțelegere în ceea ce privește participarea activă la activitățile educative și de informare din cadrul campaniei de prevenire și combatere a violenței în școli. Cu siguranță, un mare aport îl au cadrele didactice și conducerea școlii care de asemenea au manifestat o bună colaborare în acest sens”, a afirmat subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu.

azur 3

Alături de subprefect, la întâlnire au fost prezenți și reprezentanți ai instituțiilor partenere în proiect: Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Biroul Analiză și Prevenire a Criminalității – IPJ Timis, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara – CR Timisoara Anitp, ISU Timiș, Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara, Instituția Prefectului Județul Timiș „General Moise Groza” – Ordine Publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timișoara și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș.

azur 4

În a doua parte a zilei, a urmat întâlnirea cu părinții elevilor de la „Azur”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *