Proiecte pentru Centenarul României

dobra 6

Guvernul României a alocat un buget de 50 milioane lei pentru manifestările, acţiunile şi proiectele de aniversare a Centenarului României, asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial.

Suma minimă aferentă unui proiect care poate fi solicitată este în cuantum de 50 mii lei, iar suma maximă, de 5 milioane lei. Termenul maxim de finalizare al proiectelor este 7 decembrie 2018.

„Este îmbucurător faptul că județul Timiş are doi reprezentanți în Guvernul României, responsabili sau membri în comisiile care coordonează, la nivelul ministerelor din care fac parte, calendarul acțiunilor cu ocazia Centenarului României.

Am mare încredere că cei doi colegi, secretarul de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ion Ardeal Ieremia, și secretarul de stat la Ministerul Educației Naționale, Petru Andea, vor aduce contribuții şi rezultate în raport cu importanța acestei mari sărbătoriri naționale.

Nu în ultimul rând, am convingerea că proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 va fi susținut şi ajutat să crească la adevărata valoare prin existența unui secretar de stat din Timiş la Ministerul Culturii şi Identității Naționale.”, a declarat Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns