Proiect uriaş demarat de o companie din Timişoara. Ce se va face cu 180 de milioane de euro

O companie din Timişoara continuă să îşi arate eficienţa economică, obţinând şi în acest an primul loc în Topul Naţional al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, pe baza indicatorilor financiari.

Societatea se menţine pe prima poziţie în acest clasament încă din anul 2014, în domeniul specific de activitate, adică industrie, captarea, tratarea şi distribuţia apei, la categoria întreprinderi mari.

Pentru 2018, au fost propuse lucrări în valoare de 180 de milioane de euro, din care urmează să fie realizate staţii de pompare şi sute de kilometri de canalizare.

Ilie Vlaicu, directorul general al Aquatim, a declarat că anul viitor va fi demarat un proiect imens, în baza Programului Operaţional Infrastructură Mare, de 180 de milioane de euro, în care se vor realiza 13 noi uzine de apă, vor fi reabilitate alte nouă uzine, 53 de staţii de pompare, se vor extinde reţelele de apă cu 98 de kilometri, conducte noi pe o lungime de 232 de kilometri, şase noi staţii de epurare, 79 de staţii de pompare a apei uzate, 87 de kilometri de conducte de refulare şi 289 de kilometri de extindere a canalizării.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Proiect uriaş demarat de o companie din Timişoara. Ce se va face cu 180 de milioane de euro

  1. Ar fi bine sa aflam care localitati vor beneficia de aceste investiti. Noi cei in satul Sanovita, comuna Ghizela asteptam cu nerabdare canalizarea. Este jenant ca in secolul XXI inca nu sunt canalizate toate satele si localitatile. Pe sate se mai merge in gradina, nu sunt bai, deadreptul jenant. Se infecteaza apa freatica, iar statul roman isi bate joc de noi. Pentru ce platim salari pentru jigodiile astea infecte din guvern si restul budgetarilor.
    Dorim canalizare la SANOVITA. Nu va mai bateti joc de noi

  2. Acolo, la Aquatim, corupția e în floare, este o companie-pusculita pentru partidul primarului Robu. Toate lucrările sunt încredințate către companii legate ombilical de mafia penalista, (famiglia Napau e prima care îmi vine în minte). Acolo se vor duce și banii ăștia, la clientela de partid. DNA Timișoara, dormiți, dormiți? Dormiți somnul de veci, se pare

Lasă un răspuns