Proiect pilot la Timișoara. Containere pentru depozitarea gratuită a deșeurilor din construcții, vegetale sau obiecte casnice mari

nicolae robu 20

Timișorenii ar putea beneficia de patru locuri în oraş pentru depozitarea, în mod gratuit, a deşeurilor provenite din construcții, resturi vegetale sau obiecte casnice mari.

Potrivit primarului Nicolae Robu, în cadrul unui proiect pilot, vor fi amenajate patru puncte cu câte trei containere fiecare, astfel încât cetățenii să poată scăpa de gunoi gratuit.

„În fiecare punct din cele patru, un container pentru materiale de construcții, un container pentru obiecte casnice mari – canapele și așa mai departe – și un container pentru deșeuri vegetale. Noi plătim, Retim-ul să ridice aceste deșeuri din respectivele containere. Nu mai știm ce să facem, suntem dispuși la orice pentru că ținta noastră este ca Timișoara să ajungă model de oraș curat”, spune Nicolae Robu.

Primarul Robu a mai spus că punctele de colectare nu au fost încă stabilite, dar vor fi anunțate în câteva săptămâni.

Totodată, edilul a declarat că primăria pregătește și o licitație pentru desemnarea unui operator care să ridice gunoaiele depuse, din mai multe puncte de acest gen din oraș.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Proiect pilot la Timișoara. Containere pentru depozitarea gratuită a deșeurilor din construcții, vegetale sau obiecte casnice mari

  1. Acum se pregătește liciatia,apoi se
    organizează, apoi se contesta, apoi…..trece 2021 și gunoaiele sunt tot acolo!

  2. Acum se pregătește liciatia,apoi se
    organizează, apoi se contesta, apoi…..trece 2021 și gunoaiele sunt tot acolo!

  3. Ar trebui pus un container pe strada Ceferistilor din Fratelia. Aici chiar este nevoie de un container pentru curatenie. Cand era curatenia de primavara/toamna aici se venea cu excavatoru sa ridice deseurile si masina facea vreo 4 drumuri.

  4. Astept cu interes vestea ca s-a pus in practica! Un lucru mai putin mediatizat este ca RETIM accepta cca 1 metru cub (10 saci de rafie) deseuri din constructii, o data pe luna, gratuit, clientul asigura transportul.

  5. Oare de ce trebuie lasat tot timpul pe ultima suta de metri ca PMT sa ramana fara operatori ?Nu sunt interese meschine sa aduca orasul in starea asta si Primarul asista neputincios .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *