Înscrierile în Programul Rabla Clasic pentru persoane juridice vor fi reluate miercuri, începând cu ora 10. În 4 martie, sistemul a clacat

Înscrierile în Programul Rabla Clasic pentru persoane juridice vor fi reluate miercuri, începând cu ora 10. În 4 martie, sistemul a clacat Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic pentru persoane juridice vor fi reluate, miercuri, la ora 10.00, după remedierea erorii generate de introducerea în aplicaţie a unor eronate de către un beneficiar, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu

Înscrierile în Programul Rabla Clasic pentru persoane juridice vor fi reluate miercuri, începând cu ora 10. În 4 martie, sistemul a clacat

Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic pentru persoane juridice vor fi reluate, miercuri, la ora 10.00, după remedierea erorii generate de introducerea în aplicaţie a unor eronate de către un beneficiar, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu, citată de News.ro.

”Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic – persoane juridice vor fi reluate cu sumele rămase disponibile după corectarea erorii generate de introducerea de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în Calea Lipovei: o femeie de 72 de ani a murit

Situaţia creată la startul sesiunii din martie a fost remediată, iar pentru evitarea acestor situaţii în viitor, Administraţia Fondului pentru Mediu a întreprins demersurile necesare pentru dezvoltarea unei funcţionalităţi în aplicaţia de înscriere care să limiteze valoarea finanţării pe care o pot solicita operatorii economici la echivalentul în lei a pragului ajutorului de minimis”, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu.

Înscrierile vor fi posibile de la ora 10.00.

”Atragem atenţia solicitanţilor asupra faptului că la reluarea înscrierilor în aplicaţia informatică, documentele trebuie să fie în termen de valabilitate, conform ghidului de finanţare”, a mai transmis sursa citată.

În 4 martie, fondurile alocate celei de-a doua sesiuni de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programului Rabla Clasic au fost epuizate urmare a introducerii de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie.

S-a încercat reluarea procedurii după câteva ore, fără succes însă.

Potrivit calendarului anunţat de autorităţile de mediu, bugetul pentru Rabla Clasic persoane juridice în luna martie este de 17,5 milioane de lei.

g4media

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns