Programul manifestării „Străzi pentru Comunitate”, la Timișoara

Programul manifestării „Străzi pentru Comunitate”, la Timișoara

În fiecare vară, Parisul are „Paris plages”, o operațiune estivală a Primăriei, din anul 2002, care închide 3,5 kilometri pe cheiurile Senei, în plin centrul orașului, și îi transformă în loc pentru activități ludice și sportive. Cel mai mare producător mondial de ciment sponsorizează cu nisip. Se aduc palmieri și iarbă, care rămân acolo de la jumătatea lui iulie, până la începutul lui septembrie.

„Nu vrem să dăm copy-paste la ce se întâmplă în Europa, dar ne inspirăm și adaptăm. Așa că, weekendul viitor, Timișoara se lasă descoperită la pas sau pe două roți, pe tronsoane circulate, în mod obișnuit, de mașini, aducând împreună iubitorii de sport, într-un oraș mai verde. Pentru două zile, se mută în stradă Radio Timișoara, săli de fitness, provideri de materiale sportive și de mijloace de transport alternative, asociații și cluburi sportive, trupe locale și chiar sălile de cinema. Este un proiect pilot, prin care nu dorim să supărăm pe nimeni, ci doar să ne amintim că avem cu toții loc, într-un oraș prietenos, primitor, incluziv”, au anunțat reprezentanții Primăriei Timișoara.

Manifestarea se va desfășura în zilele de 24 și 25 iulie, în mai multe locuri din Timișoara și va cuprinde curse de biciclete, expoziții, demonstrații sportive, concerte, filme pentru copii și pentru publicul larg.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns